Vakantiesluiting en magazijnopruiming

Magazijnopruiming en vakantiesluiting | SaboresDePortugal.nl

Magazijnopruiming en vakantiesluiting in hetzelfde bericht aankondigen? Jazeker doen we dat. De vakantiesluiting voor de zomervakantie staat al ruim een maand aangegeven in de meldingenbalk bovenaan iedere pagina van de webwinkel om ervoor te zorgen dat iedereen weet wanneer ze het heel even zonder ons moeten gaan doen. En die magazijnopruiming? Daar vertellen we ook graag wat meer over!

Vakantie in Portugal

Het zal niemand verbazen dat Portugal de bestemming is voor onze vakantie. Het is drie jaar geleden dat we als gezin weg hebben kunnen gaan met zijn allen, dus dit jaar gaan we genieten. De autoreis wordt al voorbereid (Misschien ook leuk om een artikel over te delen voor de mensen die ook met de auto naar Portugal willen?) en iedereen is druk aan het aftellen. Weerzien met familie en vrienden, lekker eten, mooie stranden om te bodyboarden en te zwemmen en gewoon eens even lekker niets. Behalve dan de nachtmarkt in Quarteira, die staat hoog op de wishlist van de kinderen als vakantieactiviteit en maakt dus deel uit van de planning die niet hebben.

Magazijnopruiming en vakantiesluiting | SaboresDePortugal.nl

Inkoopreis

Natuurlijk is het niet alleen maar vakantie waarvoor we naar Portugal gaan. Naast familiebezoek gaat er ook gewoon heel hard gewerkt worden. Bofkonten die we zijn is de foto hierboven het uitzicht waar we iedere dag mee mogen beginnen.

We hebben afspraken staan met verschillende leveranciers om er voor te zorgen dat we straks goed voorzien de feestdagen periode in gaan (Ja, daar zijn we écht nu al mee bezig) en natuurlijk hebben we leveranciers gespot voor totaal nieuwe producten waar we ook langs gaan om kennis te maken. Voor al die producten moet er plaats gemaakt worden in ons magazijn en hoe leger een magazijn, hoe gemakkelijker er kan worden opgeruimd en weer worden gevuld! Eigenlijk hebben we dus gewoon jullie hulp nodig bij de magazijnopruiming.

Magazijnopruiming

En zo komen we dus bij de magazijnopruiming uit. Die hebben we ook al via onze nieuwsbrief aangekondigd, maar voor wie zich niet heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief én de melding op de homepage heeft gemist;

Met de code “FERIAS” ontvang je tot en met vrijdag 4 augustus aanstaande 10% korting op je totale bestelling, exclusief verzendkosten.

Voor het hele assortiment geldt op=op. De korting wordt niet achteraf verrekend, kan niet gebruikt worden om producten te reserveren en is ook niet als shoptegoed op te sparen. Hoe eerder jij je slag slaat in onze magazijnopruiming, hoe ruimer je keuze is!

Vakantiesluiting en magazijnopruiming | SaboresDePortugal.nl

Vakantiesluiting

Voor wie zich wel heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief; Ja, er stond een schrijffout in. Gelukkig geen hele grote, al zullen we voor de zekerheid hier nog een keer de juiste informatie delen.

Bestellingen die tot en met dinsdag 11 juli 12.00 uur worden geplaatst, zullen nog worden verzonden. Alle orders die daarna binnenkomen, zullen op volgorde van binnenkomst worden verzonden vanaf maandag 7 augustus.

Tijdens onze vakantie zijn we sterk verminderd bereikbaar zodat we zelf kunnen opladen en we bij terugkomst weer fris en fruitig voor jullie klaar kunnen staan.

Magazijnopruiming en vakantiesluiting | SaboresDePortugal.nl

Chico & Gomez

Natuurlijk zullen Chico & Gomez ons ook vergezellen op vakantie. De heren haantjes vinden het hoog tijd worden om voor content te gaan zorgen voor hun eigen #chicoandgomezontour, je bent influencer of je bent het niet, en ze zijn er ook van overtuigd dat alleen hun expertise er voor gaat zorgen dat wij met de juiste producten voor jullie gaan terugkomen. Zelf denken we dat ze gewoon niet alleen thuis durven te blijven, al blijven ze dat stellig ontkennen, én dat ze zich tegen nieuwe recepturen voor het blog en cadeau pakketten willen aan bemoeien. We gaan er dus achter komen of onze gevederde diva’s zich gaan weten te gedragen. Zo niet, jagen we ze gewoon een paar keer de trappen in Monchique op en af 😉

Sergio & Linda | SaboresDePortugal.nl

We zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar jouw vakantieplannen!

Waar ga jij heen en heb je al een planning of ga je gewoon zien hoe de dingen lopen? Of vier je dit jaar vakantie in Praia do achtertuin en ga jij je slag slaan in onze magazijnopruiming?

Voor wie zich afvraagt waar het een straf zou zijn om de trappen in Monchique op en af gejaagd te worden; Deze foto laat ongeveer de helft van de lengte van de grote trap midden in het dorp zien. Hij lijkt niet perse heel steil of uitdagend. We kunnen je uit eigen ervaring vertellen dat schijn bedriegt 😉

Magazijnopruiming en vakantiesluiting | SaboresDePortugal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *