Even voorstellen: Chico en Gomez

Chico en Gomez | SaboresDePortugal.nl

Als je onze Facebook pagina hebt geliked of ons volgt op Instagram, dan heb je gezien dat onze mascottes die iedere productafbeelding sieren het nogal hoog in hun bol hebben. Ze eisten dan ook bekend gemaakt te worden bij een groter publiek, anders zouden ze de samenwerking eenzijdig beëindigen. (Stelletje diva’s) Er rest ons dus geen andere keuze dan de heren ook hier het podium te geven waarvan zij vinden dat ze het verdienen. Mogen wij jullie voorstellen; Chico en Gomez!

Maak kennis met Chico

Chico en Gomez | SaboresDePortugal.nl

Chico is een van onze Gallos de Barcelos en letterlijk en figuurlijk de grootste diva van de twee. Zelfs zonder zijn grote snavel is het met zijn 18.1cm een hele verschijning. Met een gewicht van 163 gram is deze haan zeer trots op zijn physique (zoals hij het zelf altijd noemt) en is hij van mening dat de wereld beter af is omdat hij er deel van uitmaakt.

Chico en Gomez | SaboresDePortugal.nl

Gelukkig weten wij dat die grote snavel een heel klein hartje verbergt. Hij gaat door het vuur voor zijn chickie Maria en hoopt ooit een heleboel kleine Chicos te hebben rondscharrelen. Dit laatste gaat ten koste van zijn streetcred dus daar praat Chico niet veel over. En Maria laat hem lekker. Zo lang hij niet naar andere chickies kijkt en ‘s avond met haar op stok gaat vindt ze het allemaal goed. Chico mag de man zijn, maar zijn Maria is de baas van het kippenhok.

Maak kennis met Gomez

Chico en Gomez | SaboresDePortugal.nl

Gomez is ons andere Mediterrane haantje en het meest opgewonden standje van de twee. Waarschijnlijk komt dat door zijn lengte. Zijn 8.4 cm en 46 gram schoon aan de haak maken hem klein van stuk en dat moet ergens gecompenseerd worden. Hij denkt dat een grote snavel de beste optie is, maar kruipt vaak terug en geeft toe dat hij soms beter even na kan denken voordat hij zijn snavel opentrekt.

Chico en Gomez | SaboresDePortugal.nl

Voor zijn carrière als model en influencer was Gomez lid van een gang en nam hij deel aan illegale hanengevechten. Ondanks zijn verwondingen is hij ongeslagen kampioen en ziet hij zijn verzakte oog als iets wat hem uniek maakt.
Deze eeuwige vrijgezel heeft meer sidechicks dan wij kunnen bijhouden en wij verdenken hem ervan ook een aantal kinderen te hebben. Vooralsnog is dat het grootste geheim, want geen van de kleine haantjes en kippetjes die wel eens langskomen noemt hem papa.

Chico en Gomez on tour

Omdat beide heren vonden dat hun carriere behoorlijk is gekickstart met hun aanwezigheid op alle productfoto’s in de webwinkel, wilden ze ook on tour om hun fans te ontmoeten. Op Instagram kun je via #chicoandgomezontour hun reis volgen. Wekelijks volgt een update van wat ze uitspoken en waar ze zijn geweest.

Dat het lachen, gieren, brullen is met die twee hadden wij ook niet verwacht. Zo kregen ze het voor elkaar om met een wijnboer op de foto te gaan, zijn ze gillend weggerend voor een zwerm bijen en hebben ze het voor elkaar gekregen om toegelaten te worden tot een kwaliteitslab bij een groot wijnhuis. Never a dull moment.

Even voorstellen: Chico en Gomez | SaboresDePortugal.nl

De grootste lol hebben we gehad toen de heren dachten dat ze nu ook verstand hadden van wijn en wel een avondje konden meedrinken. Wij kunnen jullie vertellen dat er niets grappiger is dan een haan met een kater 😉

Pois

Dit zijn dus Chico en Gomez. En nu weten jullie wat wij te verduren hebben met die twee diva’s hier in huis. Gelukkig laten ze hun attitude vallen als er geen anderen meer aanwezig zijn. We proberen hun fotoshoots dus zoveel mogelijk te beperken om de rust te bewaren. En dat gaat goed, want stiekem hebben Chico en Gomez alle tijd hard nodig omdat ze al een volgende tour aan het plannen zijn.

Sergio & Linda | SaboresDePortugal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *