De geboorte van Sabores de Portugal!

Bem vindo | SaboresDePortugal.nl

Leuk dat je onze webwinkel hebt gevonden! We willen je graag laten zien wie de mensen achter Sabores de Portugal zijn en wat Portugal voor ons betekent. Portugal is voor ons namelijk niet zomaar een land. En inmiddels hebben wij geleerd dat er veel meer mensen zijn die een speciale band hebben met Portugal. Om die reden wilden wij de smaken van Portugal, want dat is wat Sabores de Portugal betekent, naar Nederland halen en toegankelijk maken voor iedereen. Maar wie zijn wij nu precies en waarom juist Portugal?

De man achter de vrouw

Allereerst Sergio, een Mediterrane adonis met roots in Nederland en Portugal. Ooit reisde hij voor zijn werk de hele wereld over. Of het nu het Oostelijk halfrond of het Westelijk halfrond was, het lokale eten heeft hij overal geprobeerd. Er is weinig wat hij niet lust, maar pittig eten is en blijft (naast Linda ;)) zijn grote liefde. Inmiddels laat hij mensen kennis maken met de hele wereld in zijn dagelijks leven als chef. Vrijwel iedere wereldkeuken bereidt hij met liefde, maar Portugees eten, het eten van thuis, moest een prominentere plaats krijgen.

De vrouw achter de man

Linda is de Nederlandse wervelwind met jaren ervaring in webwinkelland die, na haar eerste bezoek aan Portugal, Sergio zijn liefde voor het land en het eten alleen maar kan delen. Misschien is ze soms wel een beetje over enthousiast als ze voor de zoveelste keer in een week de keuken weer induikt om zelf pao caisero (Portugees, huisgemaakt brood), salam of pasteis de nata te maken. Gelukkig hebben Sergio en de vier kinderen die er rondlopen weinig te klagen.

Roadtripping

Roadtrippende naar Portugal worden er steeds verschillende Portugese delicatessen mee teruggenomen en steeds meer mensen die heimwee hebben naar huis weten ons te vinden als we terug thuis komen. Zij willen ook dat stukje Portugal hebben om zich weer even dáár te voelen. En dat zette ons aan het denken. Hier moeten we iets mee doen, want het is duidelijk dat wij niet de enigen zijn die ons hart aan Portugal hebben verloren. De voorliefde voor eten en de horecakennis die in huis is worden al volop benut in de vorm van ons foodblog Talk Nomz To Me en de kleinschalige catering onder de naam Granny’s Kitchen. Het was dus alleen maar logisch om ook de aanwezige webwinkelkennis te gaan benutten. En zo is Sabores de Portugal geboren.

Sabores de Portugal

Deze webwinkel zal een breed assortiment aan bekende en minder bekende Portugese delicatessen aanbieden. Naast de welbekende Sagres, Superbock, pate de sardinhas en chorizo vind je bij ons ook medronho, tremoços, chouriçao en handgemaakt aardewerk.

Een deel van onze producten bestellen we en laten we verschepen en een deel van onze producten kopen we zelf in tijdens reizen naar Portugal waar we in sommige gevallen bezoek brengen aan de mensen die de producten zelf vervaardigen. Zo weten we wat we kopen en kunnen we de kwaliteit van de producten garanderen.

Nogmaals welkom in onze webwinkel, we hopen dat je je thuis voelt.

De geboorte van Sabores de Portugal! | SaboresDePortugal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *