De winnaar van het boodschappenpakket

Boodschappenpakket | SaboresDePortugal.nl

Afgelopen zomer waren we dicht in de buurt van een assortiment waarmee we onze webwinkel wilden lanceren. We waren voornemens om live te gaan op 1 september jongstleden. Er zaten een paar dingen tegen waardoor we later live moesten gaan. Gelukkig gaf dat jullie allemaal extra tijd om kans te maken op het boodschappenpakket waar je kans op kon maken via onze Facebook pagina.

Wijnen, wijnen, wijnen

Na 1 september bleven jullie reageren en delen. Niet minder dan 220 keer werd ons bericht door jullie over Facebook gestuurd en de Martien-memes waren niet van de lucht. We wisten meteen wie Martien eigenlijk was. En dat terwijl wij nog nooit één aflevering van Chateau Meiland hebben gezien…

De winnaar is…

Wat waren jullie enthousiast! Iedereen wilde wel zo’n Portugees boodschappenpakket winnen. We hebben streng moeten zijn op de regels. Niet iedereen die heeft gedeeld en gereageerd heeft voldaan aan alle voorwaarden. Toch hadden we WheelofNames.com nodig om een random keuze te maken uit de mensen die wel hadden voldaan aan alle voorwaarden.

Gefeliciteerd! Als je ons een email stuurt op loja@saboresdeportugal.nl met hierin je gegevens, dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een Portugees verrassingspakket jouw kant op komt!

Niet gewonnen?

Dat maakt helemaal niet uit. Volg ons op Facebook, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, houdt dit blog in de gaten, volg ons op Instagram. Kortom, zorg dat je ons in de gaten blijft houden. Er komen namelijk nog veel meer leuke, dat vinden we zelf tenminste, acties aan waarmee er allerlei lekkers uit Portugal valt te winnen. En als je daar niet op kunt wachten, gelukkig kun je ook uitgebreid shoppen in ons ruime assortiment. Binnenkort voegen we alweer nieuwe producten toe!

Sergio & Linda | SaboresDePortugal.nl

2 reacties op “De winnaar van het boodschappenpakket

  1. Kees zegt:

    Heel veel succes met jullie shop lieverds. Ik weet hoeveel tijd en energie jullie er in gestopt hebben en nog steeds doen met heel veel liefde en passie! Het ziet er netjes en verzorgd uit. Heb alle vertrouwen in jullie Chapeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *