WIN – Boodschappenpakket t.w.v. €100

Portugees boodschappenpakket | SaboresDePortugal.nl

Win acties zijn altijd leuk. Als je ons volgt op social media dan heb je vast en zeker al langs zien komen dat we eind deze maand ons eerste kindje samen verwachten. Super spannend en we zijn al aan het aftellen. En het moet natuurlijk gevierd worden! Daarom kun je nu kans maken op een boodschappenpakket ter waarde van €100. Je hoeft alleen maar een juiste voorspelling te doen.

Een boodschappenpakket vol lekkers

Als een boodschappenpakket iets te maken moet hebben met baby’s, dan denken wij aan dingen die ervoor zorgen dat je de eerste dagen de deur niet uit hoeft voor boodschappen. Er moeten praktische dingen inzitten voor het ontbijt. Wat lekkers voor de lunch. Basis ingrediënten voor het avondeten en natuurlijk wat bijzonders om te genieten en te snoepen! En dan is het ook nog eens de bedoeling dat dit pakket ook perfect is voor wie geen baby verwacht. Gelukkig hebben we een heel ruim assortiment, dus het boodschappenpakket hadden we in no-time samengesteld 😀

Menino ou menina

Sergio en ik zijn ouderwets. We willen namelijk niet weten of we een zoon of een dochter gaan krijgen. We hebben dus al ruim 8 maanden lol met elkaar plagen over wat het gaat worden. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar hoe het kindje er uit gaat zien, op wie het ‘t allermeest gaat lijken en naar het karaktertje. Maar het blijft ontzettend leuk om elkaar te plagen met het vooruitzicht van een zoon/dochter.

Wat denk jij dat het wordt, een jongen of een meisje? Denk er goed over na, want het kan je zomaar een Portugees boodschappenpakket ter waarde van €100 opleveren!

Geboortedatum en verjaardagen

De geboortedatum is ook zo’n dingetje. Sergio, ikzelf en Chimaero (mijn oudste zoon) zijn alle drie binnen tijdsbestek van een week jarig. En het is niet onwaarschijnlijk dat de baby in de buurt van één van deze data wordt geboren. Natuurlijk kan het ook eerder of later zijn en we vinden het allemaal goed. We hopen alleen wel dat niemand zijn verjaardag hoeft te delen. Je verjaardag is jóuw dag en het is toch minder leuk om die met papa, mama of je broer te moeten delen.

Op welke datum denk jij dat wij onszelf (weer) papa en mama mogen noemen?

Schiftingsvraag

Best kans dat er meerdere mensen zijn die zowel het geslacht als de geboortedatum goed voorspellen. Nu gunnen we het iedereen om kennis te kunnen maken mét of om te genieten ván al het Portugese lekkers dat we in onze winkel hebben, maar we kunnen geen 100 keer een boodschappenpakket weggeven. Daarom mag je ook nog een gokje wagen voor het tijdstip waarop we onze Nomztro mogen verwelkomen. Dit is enkel een schiftingsvraag. Het zou wel héél moeilijk worden als het tijdstip juist voorspeld zou moeten worden. (Al krijg je bonuspunten als het je lukt!)

Portugees boodschappenpakket | SaboresDePortugal.nl

Het Portugese boodschappenpakket

Maar dan nu dat boodschappenpakket. Dat hebben we gevuld met lekkers uit de hele winkel. Natuurlijk konden we het niet laten om er Nestum in te doen. Niet alleen lekker voor kleine kinderen, ook als volwassene kun je hier een heerlijke ontbijtbowl mee maken. Nieuw in ons assortiment zijn de literflessen Portugees bier. Hiervan vind je er ook een terug in het pakket. En een flesje Portugese wijn kan ook zeker niet ontbreken. Wat er verder in het pakket zit, is een verrassing. Wel verklappen we nog dat het pakket is ingepakt in een boodschappen trolley. Zo is het voortaan heel gemakkelijk om boodschappen (bij ons ;)) te gaan halen.

Doe mee en win!

We hebben het gemakkelijk gemaakt voor je. En stiekem voor onszelf ook 😉 Door onderstaand formulier in te vullen kunnen we alle inschrijvingen op een rijtje zetten en straks de winnaar selecteren.

We zijn heel benieuwd naar je voorspelling en of je het bij het rechte eind gaat hebben!

Als onze baby is geboren, zijn we er even een weekje tussenuit om met zijn allen te genieten van het nieuwe gezinsleven. Daarna nemen we contact op met de winnaar en zorgen we dat je jouw prijs zo snel mogelijk ontvangt!

Sergio & Linda | SaboresDePortugal.nl

13 reacties op “WIN – Boodschappenpakket t.w.v. €100

 1. Rosalyn zegt:

  Leuk, zeg! Ik heb nog snel even meegedaan. Ik heb weinig ervaring met de Portugese keuken, maar ik ben dol op nieuwe dingen. Ben wel een aantal keer in Portugal geweest en tot nu toe is het echt mijn favoriete bestemming. Dat zal wel zo blijven denk ik. 😉 Veel succes met de laatste loodjes en dat het maar een gezond, lief kindje mag zijn!

  • Sergio & Linda zegt:

   Als het niet lukt om snel weer naar Portugal te gaan, dan kun je altijd nog bij ons in de winkel langskomen voor een Portugal-light ervaring 😉

   Dankjewel! Wetende hoe papa en mama (en de grote broers en zussen) zijn gaat het kindje vast ook een stuk ondeugd zijn. En daar houden we van 😀

 2. Lesley zegt:

  Ja het is altijd spannend! Ook grappig dat jullie zelf niet weten of het een jongen of meisje word, maar inderdaad het maakt niet uit, zolang hij zij maar gezond is

 3. Kiki zegt:

  Alvast gefeliciteerd met jullie toekomstige baby, is er nu al natuurlijk maar lekker safe in mama’s buik. Portugal 3 jaar geleden geweest, zou ik zeker nog een keer heen willen! Helaas wegens intoleranties en aangepast eten even om systeem in balans te brengen geen winactie voor mij, maar leuk idee en winnar zal vast blij zijn!

  • Sergio & Linda zegt:

   De kleine zal inderdaad wel denken dat het lekker safe en warm is bij mama. Als je producten in ons assortiment ziet die je wel lekker lijken, maar niet zeker weet of je ze mag hebben kan je ons altijd een berichtje doen. Dan checken wij de ingrediënten voor je zodat je toch dat vakantie gevoel kan vasthouden! #kleinemoeite

 4. Cheryl zegt:

  Spannend! Ik heb een gokje gewaagd. En ook zo leuk dat jullie niet weten wat jullie krijgen, dat hebben we bij beide kinderen ook gedaan. Heel speciaal. Succes met de laatste loodjes nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *