Printbaar inpakpapier voor Valentijn

Printbaar inpakpapier voor Valentijn | SaboresDePortugal.nl

Printbaar inpakpapier, Chico en Gomez trakteerden jullie afgelopen feestdagen al op hun allround printbaar cadeaupapier. Door het neutrale ontwerp is dat cadeaupapier of inpakpapier het hele jaar te gebruiken voor de meest uiteenlopende cadeau’s. Vandaar ook de benaming “allround”. Door alle enthousiaste reacties op het knutselproject dat Chico en Gomez samen met de dames van Bonte Raaf opzetten, hadden de heren en dames inspiratie voor een verrassing voor Valentijn. Een vroeg Valentijnscadeautje voor jullie allemaal om dankjewel te zeggen voor alle leuke reacties.

Speciaal voor Valentijn

Onze Portugese haantjes zouden geen échte Portugese haantjes zijn als ze niet ontzettend naast hun schoenen zouden gaan lopen van een stapel complimentjes. De leuke reacties op de blogpost met hun eerste printbare inpakpapier zorgden voor het nodige “humble bragging” hier in huis. Want “dankzij” hun inpakpapier hadden ze heel veel mensen “gered” van inpakstress. En “zonder hen” hadden de Feestdagen er “heel anders” uitgezien. Eerlijk is eerlijk, ze zijn niet alleen maar aan het opscheppen geweest. We hebben ze ook meer dan eens horen zeggen dat ze zonder de hulp van Chantal en Elise niet zoiets ontzettend gaafs neer hadden kunnen zetten.

Printbaar inpakpapier voor Valentijn | SaboresDePortugal.nl

Bonte Raaf FTW

Voor wie het eerste artikel over printbaar inpakpapier heeft gemist en wie ook nog niet bekend is met het #ChicoandGomezApproved logo; Chico en Gomez zijn helemaal onder de indruk van onze samenwerking met de dames van Ontwerpbureau Bonte Raaf. Al jarenlang werken we met ze samen om de meest geweldige logo’s, huisstijlen, kaarten en ander moois te realiseren. Dát wilden Chico en Gomez ook en zo is het allereerste Chico en Gomez printbare inpakpapier ontstaan. Ze wilden oorspronkelijk hun neef Crazy Turkey de loef afsteken, maar inmiddels hebben ze het punt bereikt dat ze het, net als wij, gewoon ontzettend tof vinden om te brainstormen met Chantal en Elise en te zien hoe de dames hun ideeën vormgeven. Het is verslavend want zelfs van de meest onmogelijk uitleg van wat er in je hoofd zit, is de reactie “bedoelde je dit?” en is het enige juiste antwoord “Ja, precies dat”.

Printbaar inpakpapier voor Valentijn | SaboresDePortugal.nl

Printbaar inpakpapier voor Valentijn

Omdat Chico en Gomez een oneindige liefde hebben voor Portugal en liefde ook volgens hen groter wordt als je het deelt, wilden ze graag iets speciaals doen voor Valentijnsdag. Zo kwamen de heren haantjes dus op het idee om voor Valentijn weer een cadeautje voor iedereen weg te geven. We hebben het idee dat ze het al een beetje hadden lopen bekokstoven met de dames van Bonte Raaf hoor, want het was zó geregeld. En aangezien wij de heren al wat langer kennen dan vandaag, wéten we dat ze niet de makkelijkste zijn om mee samen te werken…

Free download

Rechtermuistoets -> Opslaan als -> Direct printbaar -> Direct te gebruiken

Ook voor Valentijn hoef je je vanaf nu geen zorgen meer te maken om het vinden van het juiste inpakpapier. Al je cadeautjes zijn vanaf nu supergemakkelijk en in stijl in te pakken, mét bijpassende cadeaulabels! Door de blokken in het ontwerp is het gemakkelijk te doen om twee (of meer) vellen geprint inpakpapier aan elkaar te plakken en zo een groter cadeau in te pakken.

Eigen printbaar inpakpapier laten maken

Chantal en Elise hebben zoveel lol gehad met Chico en Gomez dat ze hebben besloten om het ontwerpen van printbaar inpakpapier standaard aan hun dienstenpakket toe te voegen. We hoeven hier waarschijnlijk niet bij te vertellen dat dat ervoor heeft gezorgd dat het ego van onze Portuguese haantjes meteen door het dak groeide. Ze hebben zelfs nog geprobeerd zich ermee te bemoeien. Wij denken dat Chantal en Elise héél erg goed zelf kunnen bepalen hoe ze het beste werken, maar Chico en Gomez blijven volhouden dat het hún invloed is dat Bonte Raaf maar liefst drie verschillende opties voor printbaar inpakpapier biedt én een extra optie heeft voor de zakelijke afnemer!

Optie 1;
– Free download last minute inpakpapier

Dit is geschikt om zelf uit te printen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Je vind het op de downloadpagina van Bonte Raaf.

Optie 2;
– Basisontwerp inpakpapier met aanpassing aan eigen huisstijlkleuren

Je kunt kiezen voor het basisontwerp met plek voor een logo met de mogelijkheid om de kleurplaat aan te passen aan jouw eigen huisstijlkleuren.

Printbaar inpakpapier voor Valentijn | SaboresDePortugal.nl

Optie 3;
– 100% custom made inpakpapier in jouw huisstijl

Dit is het luxe traject dat Chico en Gomez hebben gevolgd. (De heren noemen het de #chicoandgomezspecial, we sh*t you not.) Samen met Chantal en Elise overleg je over je ideeën en op basis hiervan gaan ze aan de slag om jouw unieke printbaar inpakpapier in jouw eigen huisstijl te ontwerpen.

Als extra service biedt Bonte Raaf bij opties 2 en 3 ook nog de mogelijkheid om het inpakpapier te laten drukken zodat je het ook zelf kunt gebruiken voor het inpakken van bestellingen in je winkel of webshop.

Printbaar inpakpapier voor Valentijn | SaboresDePortugal.nl

Valentijnscadeautje

Net als met hun cadeautje voor de feestdagen voor jullie, hopen Chico en Gomez ook deze keer weer dat jullie blij zijn met hun cadeau voor jullie. Als jullie gebruik maken van het inpakpapier vinden wij het hier bij Sabores de Portugal en de dames van Bonte Raaf natuurlijk ook, héél leuk om de ingepakte cadeautjes terug te zien op social media met de hastags #chicoandgomezcadeaupapier en #saboresdeportugalnl. En laat even weten wat de ontvanger van je cadeautje vond. Ook dat vinden we heel leuk om te horen 😀

Sergio & Linda | SaboresDePortugal.nl

Voor iedereen die twijfelt over de sterallures van Chico en Gomez… De heren zijn alweer volle bak aan het bekokstoven op nóg meer variaties inpakpapier. We zijn benieuwd wat ze in de toekomst uit hun hoge hoed gaan toveren…

8 reacties op “Printbaar inpakpapier voor Valentijn

  1. Jolanda zegt:

    Ik vind dit een erg leuk idee. Ik heb 20 jaar een winkel gehad en heb zoveel ingepakt. Het werd echt een uitdaging tussen de mensen waar ik mee werkte om zo leuk en zo snel mogelijk in te kunnen pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *