Vakantiepuzzels – Printables

Vakantiepuzzels - Printables | SaboresDePortugal.nl

Vakantiepuzzels zijn bij ons een favoriete bezigheid. In de zomervakantie word je er altijd mee overspoeld en, eerlijk is eerlijk, er is ook niets leuker dan lekker relaxed een puzzel maken terwijl je geniet van het niets doen dat hoort bij vakantie. Het zal jullie niet verbazen dat het altijd een spekkie naar het bekkie de snavel van onze heren haantjes is als ze ons lekker zien lamballen tijdens onze workations en na de laatste keer was het smoezen en bekokstoven weer niet van de lucht…

Meeting met Bonte Raaf

De hele zomervakantie en de periode erna hebben we Chico en Gomez alleen maar gehoord over Chantal en Elise en over herfstvakantie. Toen Elise afgelopen zomer een bezoek bracht aan het magazijn, werden Sergio en Linda buiten gekieperd omdat er “geheim overleg” moest plaatsvinden. Ze wisten dat ze nattigheid moesten voelen, want Chico en Gomez hebben natuurlijk al de nodige stunts uitgehaald, maar hadden geen idéé waar deze keer rekening mee gehouden zou moeten worden.

Vakantiepuzzels - Printables | SaboresDePortugal.nl

Herfstvakantie

Wat wel heel snel duidelijk was, was dat we geduld zouden moeten hebben tot de herfstvakantie. Dan hadden de heren alle tijd voor “research” (wat dat ook mocht betekenen), konden ze overleggen met hun primo “peru louco” Bruno (stel je eens twee hanen voor die hun eigen variant kraaien van het Bruno liedje uit Encanto) en we hebben de nodige ritjes gehad naar de Action voor potloden, viltstiften, brushmarkers, highlighters en vanalles waarmee de heren “kunstzinnig” bezig konden zijn (al wilden ze niet laten zien waar ze mee bezig waren). En nu kunnen we dan ein-de-lijk zeggen dat het zo ver is…

#chicoengomezvakantiepuzzels

De soepkippen hebben het weer voor elkaar hoor. Wederom een hashtag voor een van hun bedenksels ;). We hebben namelijk keuze uit verschillende #chicoengomezvakantiepuzzels, en ze moeten allemaal gemakkelijk terug te vinden zijn op social media. Chico en Gomez willen jullie namelijk zien puzzelen! Deel dus zeker een foto van je puzzelactiviteiten met #chicoengomezvakantiepuzzels. Vind je het leuk om te laten zien dat je een van de puzzels van Chico en Gomez aan het maken bent? Deel een foto op social media met #chicoengomezvakantiepuzzels. Dat vinden we allemaal superleuk om te zien.

Vakantiepuzzels - Printables | SaboresDePortugal.nl

Winnen

Chico en Gomez hebben samen met Chantal en Elise van Bonte Raaf zelfs gezorgd voor wat leuks om te winnen. Behalve winnen met de oplossing van één van de puzzels die jullie deze vakantie voorgeschoteld gaan krijgen, hebben we ook nog wat leuke verrassingen liggen voor iedereen die één of meerdere van zijn/haar puzzelactiviteiten deelt op social media met #chicoengomezvakantiepuzzels.

Vakantiepuzzels - Printables | SaboresDePortugal.nl

Chico en Gomez verheugen zich op jullie reacties en zijn héél benieuwd naar hoe goed jullie zijn in het maken van puzzels, oplossen van raadsels en hoe creatief jullie zijn!

Sergio & Linda | SaboresDePortugal.nl

Voordat ze de échte vakantiepuzzels gaan publiceren, hebben Chico en Gomez al een opwarmertje voor je… Een soort van minipuzzel zeg maar. Als je dit hele artikel goed hebt gelezen, dan heb je als het goed is iets gezien dat niet klopt. Wat is dat?

Laat het weten in de comments!

Een reactie op “Vakantiepuzzels – Printables

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *