Printbaar cadeaupapier en cadeaulabels

Printbaar cadeaupapier en cadeaulabels | SaboresDePortugal.nl

Printbaar cadeaupapier is een uitkomst! Zeker als je zo’n warhoofd bent als ik. We hebben hier in huis een Ikea Malm lade vol met rollen cadeaupapier, kaftpapier en strikken om allerhande dingen in te kunnen pakken. En op de één of andere manier hebben we nóóit het juiste papier in huis voor de gelegenheid. Alleen nog inpakpapier met roze eenhoorns als de buurjongen jarig is, voor cadeautjes midden in de zomer alleen nog Sinterklaas- of Kerstpapier of voor Kerst alleen nog schattige madeliefjes…, je kent het wel. Ik wil tenminste héél graag geloven dat ik niet de enige ben met dit probleem. Gelukkig hadden Chico en Gomez een fabeltastisch idee. En deze keer is dat niet sarcastisch bedoelt, het is de heuse waarheid…

#ChicoAndGomezApproved

Als je ons blog vaker leest, dan kun je je vast en zeker de egotrip van de heren nog herinneren toen ze besloten een eigen keurmerk te willen. Inmiddels hebben ze aardig door dat het leven van een influencer niet over rozen gaat en hebben ze aardig hun leven gebeterd voor wat betreft het opzetten van een grote snavel en eisen stellen. Vergis je niet, het blijven Portugese haantjes, dus arrogantie is een gegeven, maar ze hebben geleerd om te overleggen. Omdat ze hun keurmerk zelf hebben gemaakt én ze hard hun best hebben gedaan wilden ze nog steeds heel graag samenwerken met de dames van Bonte Raaf. Ze wilden iets waar iedereen iets aan had én ze hadden ook al een idee.

Printbaar cadeaupapier en cadeaulabels | SaboresDePortugal.nl

Neef “Crazy Turkey”

Het duurde niet lang voordat bleek dat er ook enige jaloezie meespeelde… We hadden al eens een keer een hoop ondefinieerbare herrie en een hoop gemopper en gescheld gehoord. Geen idee waar het over ging en we waren het eigenlijk al weer vergeten. Maar wat bleek, tijdens het scrollen op Instagram waren ze een foto tegengekomen waarvan ze intens jaloers waren geworden. Ze konden het namelijk niet verkroppen dat hun neef Crazy Turkey, die ze zelf primo peru louco noemen, zijn eigen Crazy Turkey cadeaupapier heeft. Dát wilden ze zelf ook, en zo geschiedde.

Printbaar cadeaupapier en cadeaulabels | SaboresDePortugal.nl

Ontwerp by Bonte Raaf

De heren haantjes hebben hun huiswerk gedaan voordat ze bij ons kwamen onderhandelen. Op de website van Bonte Raaf hadden ze al heel snel de pagina gevonden met informatie over het laten maken van een eigen ontwerp. Na dat eens een aantal maal te hebben doorgelezen werd een vergadering belegd. Chico en Gomez vonden dat het een mooi cadeau van hen aan iedereen zou zijn als we ervoor zorgden dat er printbaar cadeaupapier beschikbaar zou komen. Op die manier zouden de producten die online bij ons worden besteld altijd mooi ingepakt kunnen worden en zouden mensen zoals Linda (en bedankt jongens) áltijd een oplossing hebben wanneer het juiste inpakpapier weer eens niet in huis zou zijn, zelfs als er geen bij Sabores de Portugal bestelde producten aan te pas kwamen. Als wij het goed vonden gingen ze ermee aan de slag, ze hadden er voor gespaard…

Printbaar cadeaupapier en cadeaulabels | SaboresDePortugal.nl

Printbaar cadeaupapier

Chico en Gomez zouden álles zelf verzorgen, zelfs het contact met Chantal en Elise, zodat wij geen extra werk zouden hebben. Nadat we Chantal en Elise een waarschuwing vooraf gaven, hebben we de heren hun gang laten gaan. De dames bij Bonte Raaf hebben blauw gelegen om onze haantjes. Ze zijn niet moeilijk geweest, verre van dat zelfs. Er stond maar één heel erg duidelijke voorwaarde op de vragenlijst voor een zakelijk ontwerp en dat was dat ze er op cadeaupapier beter uit wilden zien dan hun neef Crazy Turkey en bij voorkeur ook kleurrijker. De dames hebben nog geprobeerd om rekening te houden met andere wensen, maar die waren er niet echt. “Als het kan mogen jullie zorgen dat het ook nog bij de rest van Sabores de Portugal past, maar wij betalen en wij moeten onze neef even duidelijk maken welke vogel de mooiste vlerken heeft en dat is hij dus niet…”

Printbaar cadeaupapier en cadeaulabels | SaboresDePortugal.nl

Printbare cadeaulabels

We vermoeden dat ze bij Bonte Raaf over de grond hebben liggen rollen van het lachen en we vragen ons af hoe Elise haar potlood recht heeft kunnen houden tijdens het ontwerpen, maar wauw wat hebben ze Chico en Gomez trots gemaakt. Ze hebben niet alleen kleurrijk cadeaupapier waar ze meerdere keren met hun beste kant vastgelegd op staan. Ze hebben óók hun eigen cadeaulabels gekregen van Bonte Raaf. Eentje met daarop Chico, eentje met daarop Gomez en eentje waar ze beiden op staan. Ze lopen hier rond te paraderen, glimmen als een aap met zeven staarten en fantaseren over hoe groen van jaloezie hun neef ziet.

Free download

Ben je op zoek naar vrolijk gekleurd cadeaupapier, dan heb je dus enkel een kleurenprinter nodig. Je kunt het gewoon printen op A4 formaat op normaal printpapier. En natuurlijk kun je de cadeaulabels op dezelfde manier uitprinten. Netjes knippen op de stippellijn, een gaatje maken met een perforator óf gewoon een plakstift gebruiken om het label op het cadeau te plakken en voila!

Moet je een wat groter cadeau inpakken, dan zal je een klein beetje creatief moeten zijn en twee of meerdere vellen cadeaupapier uit moeten printen. Omdat het patroon in blokken is opgedeeld, is het heel gemakkelijk om meerdere vellen papier op elkaar te laten aansluiten. Dus zelfs voor grotere cadeaus is het printbare cadeaupapier van Chico en Gomez heel geschikt!

Door de vrolijke kleuren ben je meteen voor het hele jaar rond klaar voor alles wat, verwacht of onverwacht, voor welke gelegenheid dan ook ingepakt moet worden. Dus of het nu voor Kerst, een verjaardag, je vriendin, je buurjongetje of een collega is, het #ChicoAndGomezApproved printbaar cadeaupapier kan áltijd en voor iedereen.

Chico en Gomez, en wij ook, hopen dat jullie bij zijn met hun cadeau voor jullie en hopen héél veel foto’s te gaan zien op social media van cadeautjes die zijn ingepakt met hun speciale cadeaupapier. Als je ze echt een plezier wilt doen, dan gebruik je bij zo’n foto de hashtags #chicoandgomezcadeaupapier en #saboresdeportugalnl Dan kunnen ze hun neef spammen met alle foto’s. Het zijn zijn blijven Mediterrane haantjes…

Sergio & Linda | SaboresDePortugal.nl

Chantal en Elise, of jullie er op zitten te wachten weten we niet, maar op speciaal verzoek van Chico en Gomez laten we jullie weten dat de heren jullie het enige echte #ChicoAndGomezApproved keurmerk toekennen. Dat hebben wij zelfs nog niet voor elkaar gekregen, dus jullie mogen je héél bijzonder voelen 😉

Chico & Gomez Approved Keurmerk | SaboresDePortugal.nl

8 reacties op “Printbaar cadeaupapier en cadeaulabels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *