Kleurplaat – #ChicoandGomezVakantiepuzzels

Kleurplaat | SaboresDePortugal.nl

Een kleurplaat is een van de meest ontspannende manieren om je vrije mee te vullen. Het is ook van geen wonder dat er zoveel kleurboeken voor volwassenen worden verkocht. Hier in de kast liggen er in ieder geval wel een aantal. Om maar te zwijgen over de hoeveelheden met kleurpotloden, viltstiften, fineliners, verf en al het andere dat je kunt gebruiken om een kleurplaat in te kleuren… Het is ook precies de reden waarom Chico en Gomez hun kans schoon zagen om zichzelf extra in de kijker te spelen.

Zelfportret

In het artikel waarin we de #Chicoandgomezvakantiepuzzels aankondigden zeiden we al dat er driftig gewinkeld moest worden bij de Action voor allerhande tekenspullen. Inmiddels zijn we er achter wat er de bedoeling van was. Onze gevederde divas De heren haantjes zijn druk aan de slag gegaan met een heus zelfportret om hier een kleurplaat van te laten maken door de dames van Bonte Raaf. Ze zagen van de zomer al dat dit ook kon en bescheiden als ze zijn, werd een eigen kleurplaat laten maken natuurlijk meteen op hun wishlist gezet.

Sabores de Portugal Kleurplaat

Sabores de Portugal

Gelukkig kennen Chantal en Elise onze haantjes al wat langer dan vandaag. Het was immers niet de bedoeling dat Chico en Gomez zichzelf gingen promoten, het was de bedoeling dat ze aan de slag gingen met het promoten van Sabores de Portugal. Zoals het ware influeners betaamt, zijn ze begonnen met hoog van de toren kraaien dat zij als echte influencers in de spotlight hoorden te staan en meer van dat. Uiteindelijk hebben ze water bij de wijn gedaan (Spreekwoordelijk dan, want wijn verdunnen met water is heiligschennis) en wilden ze wel een gecombineerd zelfportret, zodat al hun beste features goed naar voren zouden komen, omringt door al het lekkers dat Portugal te bieden heeft.

Challenge

Omdat Chico en Gomez nogal op hun ego zijn én dat ego toch wel enigszins gekrenkt was omdat ze hun zin niet helemaal kregen doorgedreven, hebben ze bedacht dat hun zelfportret kleurplaat meteen wel en leuke challenge kon zijn. Ze willen namelijk wel eens weten wat de favoriete manier van kleuren is voor Chantal en Elise. (En ze willen weten hoe goed de dames dat kunnen.)

@saboresdeportugalnl

Heb jij de #chicoandgomezvakantiepuzzels al gespot? Download deze kleurplaat (en andere printables) op www.saboresdeportugal.nl/blog en laat jouw creatie zien met #saboresdeportugalnl #chicoandgomezvakantiepuzzels Vinden we leuk!

♬ CUFF IT – Beyoncé

Ook hebben Chico en Gomez een favoriete artiest waar ze zichzelf bij in de kijker willen spelen. Op Instagram volgen ze Nocturnal Lure en door hem uit te dagen hun zelf portret ook in te kleuren, hopen ze dat ze door hem ontdekt worden en misschien zelfs zijn muze kunnen worden. (Om je te bescheuren, maar een haan mag dromen toch?) En als dat niet lukt, dan hopen ze op zijn minst een Halloweenversie van zichzelf getekend te krijgen. Mét handtekening uiteraard, want als je jezelf niet inbeeld dat je iets voorstelt…

Aan de slag

Dat de kleurplaat voor Chico en Gomez een soort prestige project is geworden, dat is inmiddels vast wel duidelijk. Wij zijn dan ook benieuwd wie zich allemaal uit durven laten dagen om de kleurplaat in te kleuren en deze op social media te laten zien. Natuurlijk ook weer met #chicoandgomezvakantiepuzzels en #saboresdeportugalnl. Hieronder vind je de kleurplaat als downloadbare PDF. Zo kun je een goede tekening met strakke lijnen uitprinten.

Aan de vinho

Het prestige project van Chico en Gomez is voor ons al bijna een hoofdpijndossier met al hun pretentieuze gekraai hierover. Wij schenken onszelf een glaasje vinho in terwijl we alle reacties gaan afwachten. Heel misschien wagen we ons straks nog aan het maken van de #pittigepiripiripuzzel die al online kwam en we denken dat we straks de keuken in duiken voor het voorbereiden van een goed pittige frango piri piri. Meestal is dat voor de heren haantjes wel een duidelijke hint dat het tijd is om even hun snavel te gaan houden 😉

Sergio & Linda | SaboresDePortugal.nl

Kleur jij ook graag ter ontspanning?

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

2 reacties op “Kleurplaat – #ChicoandGomezVakantiepuzzels

  1. Wanda zegt:

    Ik ben er ooit aan het begin van corona aan begonnen, maar ondanks dat het een ontzettend leuk tijdverdrijf is, is het toch in de vergetelheid geraakt en pak ik liever een boek om te ontspannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *