Hoera, onze Zoon is geboren!

Portugees boodschappenpakket | SaboresDePortugal.nl

We hebben er langer op moeten wachten dat we wilden, maar zijn heel blij om te kunnen vertellen dat onze zoon is geboren. Papa en mama zijn in de zevende hemel en de grote broers en zussen vinden het ook wel iets hebben om zo’n extra klein prutsje in huis te hebben. We zitten dus allemaal op onze roze/blauwe wolk.

Weekje genieten

Als kersvers gezin gaan we even een weekje genieten van en met elkaar. De kraamhulp gaat ons vertellen hoe alles (ook alweer) moet en onze andere kinderen verdienen natuurlijk ook de volle aandacht in deze nieuwe situatie. En laten we niet vergeten dat er in die eerste week al zo ontzettend veel veranderd waar we geen seconde van willen missen. We zitten dus even een weekje in onze eigen bubbel om optimaal te genieten.

Hoera, onze Zoon is geboren! | SaboresDePortugal.nl

Even onbereikbaar

Het mag dus vanzelfsprekend zijn dat we even een weekje onbereikbaar zijn. Dit betekent dat we de telefoon niet beantwoorden, dat het verwerken van de mail even een weekje wordt uitgesteld en dat onze stenen winkel in Hansweert deze week gesloten blijft. Natuurlijk kunnen jullie zonder onderbrekingen terecht in de webwinkel. We willen proberen om geplaatste bestellingen deze week twee keer te verwerken. Dit betekent dat de verwerkingssnelheid deze week wat langer is dan je van ons gewend bent. We hopen hiervoor op jullie begrip.

Cadeautje voor jullie

Dat wij iets te vieren hebben, dat vieren we graag samen met jullie. Het lukt helaas niet om voor jullie allemaal beschuit met muisjes te smeren, dus we hebben besloten om het anders op te lossen. Met de code “NOMZTRO” ontvang je 10% korting op ons hele assortiment.

Hoera, onze Zoon is geboren! | SaboresDePortugal.nl

Zo kun je lekker zelf uitkiezen wat je het lekkerste vind om ons feestje met ons mee te vieren.

Winnaar van het boodschappenpakket

Ontzettend veel mensen hebben een voorspelling gedaan over wanneer we onze kleine prins of prinses mochten verwelkomen. Er kan er maar één de winnaar zijn. Zoals gezegd zijn er heel veel voorspellingen binnengekomen, dus we gaan even tijd nodig hebben om alles op een rijtje te zetten. Na de kraamweek gaan we al jullie inzendingen op een rijtje zetten en weten we wie het Portugese boodschappenpakket heeft gewonnen. De winnaar zal ook persoonlijk bericht van ons ontvangen.

Hoera, onze Zoon is geboren! | SaboresDePortugal.nl

Nu Genieten van onze zoon

Dan gaan we nu Genieten met een hoofdletter G. Na de kraamweek staan we zoals beloofd weer voor jullie klaar!

Sergio & Linda | SaboresDePortugal.nl

Ook onze werkzaamheden voor Traca.nl liggen heel even stil.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

2 reacties op “Hoera, onze Zoon is geboren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *