Finish the drawing – #ChicoandGomezVakantiepuzzels

Finish the drawing | SaboresDePortugal.nl

Finish the drawing is natuurlijk niet echt een puzzel te noemen. Gelukkig hebben Chico en Gomez zich daar helemaal niets van aangetrokken en hebben ze er een als bonus puzzel voor hun verzameling #ChicoAndGomezVakantiepuzzels! Het leukste aan “acaba o desenho” (Maak de tekening af) is hoe verschillend de resultaten altijd zijn. Lees snel verder en bekijk de basistekening. Wat ga jij er van maken?

Bonuspuzzel

Gisteren vertelden we nog dat de doolhof puzzel en de pas puzzel de laatste puzzels waren voor het #ChicoAndGomezVakantiepuzzels boekje. Surprise, surprise, want onze favoriete soepkippen kwamen opeens op de proppen met deze Maak-de-tekening-af-tekening. (Zeg dat maar eens 10 keer snel achter elkaar ;)) Met een hoop bombarie kwamen ze aan om ons te vertellen dat er in de vakantie gewoon moest worden doorgewerkt. Ze zijn nogal zelfvoldaan dat we niet zagen aankomen dat ze een finish the drawing als bonus hebben geregeld met de dames van Bonte Raaf waar wij helemaal niets van afwisten. En wij zijn met stomheid geslagen dat Chico en Gomez toch wél dingen geheim kunnen houden. Die is voor ons helemaal nieuw…

Finish the drawing | SaboresDePortugal.nl

Grootse plannen

Nu horen we ze continue binnenssnavels mompelen over “geheimhouding”, “belangrijk”, “plannen smeden” en “toekomst”. Gelukkig kennen we onze heren haantjes al wat langer dan vandaag en zijn en blijven het Portugese haantjes met het matchende ego. Heel veel zorgen maken we ons dus niet. Al is hun nieuwe trainingsschema waar we al over vertelden, in combinatie met het doorlopend binge watchen van alle afleveringen van Pinky and the Brain, misschien toch wel reden om ons enigszins zorgen te gaan maken. Of zou het mee gaan blijken te vallen? Chico en Gomez blijven tenminste volhouden dat er niets aan de hand is en dat we ons nergens zorgen over hoeven te maken. Wij weten het zo net nog niet.

Pinky and the Brain | SaboresDePortugal.nl
Afbeelding: Hulu.com

Lekker creatief

Voor nu maken we ons geen zorgen en gaan we lekker freubelen met deze finish the drawing. En natuurlijk zijn we heel benieuwd naar wat jullie er van gaan maken. Met al het Halloween gegriezel zien Chico en Gomez hun wens van een Halloweenversie van zichzelf misschien uitkomen. De Metallica-inspired stijl van hun favoriete artiest Nocturnal Lure mag dan wel hun ultieme droom zijn, er zijn natuurlijk nog heel veel meer tekenstijlen die perfect bij Halloween passen.

Misschien geef jij wel een zomerse draai aan de tekening omdat je niet kunt wachten tot we weer heerlijk buiten kunnen genieten van vers gegrilde frango piri piri mooi, zomers weer. Of heb je héél andere ideeën met de staart van Chico en maak je er je eigen puzzel? Je kunt in ieder geval helemaal los! Kleuren, schilderen, plakken, het kan en mag allemaal. Er is namelijk niemand die zegt dat je een finish the drawing alleen maar af mag maken door te tekenen en kleuren.

Tweede kleurplaat

Deze finish the drawing combineert leuk met de gewone kleurplaat die jullie al hebben kunnen downloaden tussen de verschillende vakantiepuzzels. We kijken nog steeds uit naar het zien van al jullie creaties. We vinden het sowieso leuk om te zien wie er allemaal aan de slag zijn gegaan met alle verschillende vakantiepuzzels. Vergeet dus niet om een (of meerdere als je met alle downloads aan de slag gaat) foto te delen op social media met #chicoandgomezvakantiepuzzels en #saboresdeportugalnl zodat we kunnen zien wat jij er van maakt.

Winnen

Vergeet ook niet dat je met jouw oplossing van de #PittigePiriPiriPuzzel nog steeds kans kunt maken op het ontvangen van een verrassingspakket zodat je nog wat langer het vakantiegevoel kunt vasthouden. Wij bezorgen Portugal gewoon aan huis, dus bij ons kun je 365 dagen per jaar een mini-vakantie vakantie boeken waar je de deur niet voor uit hoeft!

Sergio & Linda | SaboresDePortugal.nl

Nu écht even geen puzzels meer. Het wordt volgens ons hoog tijd om weer eens wat recepten te gaan delen. Wat willen jullie als eerste maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *