Toont alle 8 resultaten

Super Bock

Super Bock is dat Portugese bier met een grote fan schare. Ben jij #teamsuperbock, dan ben je bij ons zeker weten aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk niet enkel de verschillende formaten lager in het assortiment. Ook de speciale bieren van dit merk zoals Stout, Coruja, Green en Selecção 1927 zijn (incidenteel) bij ons te bestellen.

Hartje zomer, of midden in de winter, bij Super Bock vind je het biertje waar je zin in hebt. Om je dorst te lessen of om heerlijk te genieten van artisanaal vakmanschap.

Hier in huis weten we wat genieten is. Eén van ons twee is van “dat andere team”. Meer écht lekker bier voor de échte liefhebber hier in huis dus 😉

#teamsuperbock

Hierboven noemden we “dat andere team” en de hashtag al en bij ons in huis komt hij te pas en te onpas langs. Bier en voetbal zijn in dat opzicht echt onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat werkt niet enkel in Nederland zo. Het is Benfica – Sporting, Ajax – Feyenoord en dus ook Super Bock – *dat andere biermerk*. Goede wijn behoeft geen krans en voetbal… tja… Haar favoriete biermerk mag dan twee van de grootste clubs in Portugal sponsoren, ze wil nog steeds niet meekijken. Je mag raden wie er hier #teamsuperbock is.