Chico en Gomez Vakantiepuzzels – De oplossingen

Vakantiepuzzels - Printables | SaboresDePortugal.nl

Chico en Gomez Vakantiepuzzels

Ben je aan de slag gegaan met de vakantiepuzzels van Chico en Gomez? Dat kan niet anders, anders was je niet op deze pagina uitgekomen. Heb jij al een foto van je puzzelactiviteiten gedeeld op social media met #chicoandgomezvakantiepuzzels? Doen hoor! Vinden wij allemaal superleuk om te zien en Chico en Gomez voelen zichzelf helemaal het mannetje haantje als ze zien hoeveel plezier iedereen heeft met hun puzzels.

Zoek de verschillen

Heb je alle verschillen zonder moeite gevonden of heb je er even voor nodig gehad? Als je de afbeelding van de Zoek de verschillen puzzel in zwart-wit hebt uitgeprint was de uitdaging nog nét een stukje groter omdat het kleurverschil in de lel minder makkelijk te vinden is. Had jij hem gevonden?

Oplossing Zoek de verschillen | SaboresDePortugal.nl

Portugese breinbreker – De oplossing

Onze Portugese breinbreker is een hele goede maatstaaf om te kijken hoe dringend je aan vakantie toe bent. Ben je aan het puzzelen geslagen terwijl je al op vakantie bent, dan is het een hele goede manier om te kijken of je al vakantie genoeg hebt. Hoe langer je er over doet om de oplossing te vinden, hoe dringender het is om je vakantie te verlengen 😉

Wil jij weten of jouw antwoord het juiste antwoord is? Hieronder vind je de oplossing voor de Portugese breinbreker.

Oplossing Breinbreker puzzel | SaboresDePortugal.nl

Doolhof puzzel – De oplossing

Heb je de weg in de doolhof puzzel gevonden voor Bruno? Stiekem zijn we wel benieuwd of je als volwassene de QR code hebt gescand en of je de 18+ variatie van de puzzel hebt gemaakt/gespeeld. Als dat zo is, dan zijn we héél benieuwd naar wat de timer iedere ronde aan gaf en hoeveel rondes je hebt gespeeld.

De juiste route door het doolhof vind je hier onder.

Oplossing Doolhof puzzel | SaboresDePortugal.nl

Wat weet jij over Portugal – De oplossing

Wat weet jij over Portugal is een vraag die héél gemakkelijk te beantwoorden is. Zelfs als je er nog nooit geweest bent, is er vast en zeker íets wat jij over dit land kunt vertellen. Of de antwoorden van de “Wat weet jij over Portugal” pas puzzel net zo gemakkelijk waren, dat betwijfelen we. We hoeven het niet altijd makkelijk te maken, toch 😉 We zijn ook benieuwd of je iets nieuws hebt geleerd van deze puzzel. Wist je dat je alle antwoorden van deze puzzel ook had kunnen opzoeken op ons blog? In het artikel “10 Weetjes over Portugal #1” kun je alle informatie (en nog een beetje meer) ook terugvinden!

Wist jij alle vragen te beantwoorden, of heb je het antwoord op één of meerdere vragen open moeten laten? Hieronder vind je de juiste antwoorden!

Oplossing Pas puzzel | SaboresDePortugal.nl

#PittigePiriPiriPuzzel – De oplossing

De oplossing van deze puzzel verschijnt op een later moment online.

Bonte raaf magie

Mocht je denken dat Chico en Gomez zelf zo fantastisch goed zijn in het bedenken, maken en vormgeven van hun puzzels, dan is dat superlief van je. Stiekem hebben ze een geheim wapen voor al hun plannetjes in de vorm van Chantal en Elise van Bonte Raaf. Voor deze dames is geen idee te gek. Alles wat de heren haantjes tot nu toe uit hun snavel hebben gekrauwd aan wilde ideeën, dat hebben de dames van Bonte Raaf voor ze gerealiseerd. Cadeaulabels, bedankkaartjes, een eigen Instagram-huisstijl en nu dus ook vakantiepuzzels, het kan allemaal! Chico en Gomez hebben natuurlijk weer hulp gehad van de dames van Bonte Raaf met het realiseren van hun #chicoengomezvakantiepuzzels. Het maakt niet uit hoe wild de ideeën van de heren haantjes zijn, Chantal en Elise kunnen het tekenen, ontwerpen en/of maken. Wil jij ook je eigen vakantiepuzzel, inpakpapier, kleurplaat of misschien heb je wel hele andere ideeën waarvoor je een illustratie- of ontwerpbureau nodig hebt? Neem zeker even contact op Met Chantal en Elise. Als ze Chico en Gomez tevreden kunnen houden, dan kunnen ze alles! 😉
Al deze supertoffe puzzels hebben de heren haantjes natuurlijk weer geregeld met de dames van Bonte Raaf. Na het idee van een kleurplaat en inpakpapier speciaal voor Valentijnsdag waren printbare vakantiepuzzels het nieuwste idee van de heren haantjes waarmee ze Chantal en Elise aan het werk hebben gezet. Als je de avonturen van Chico en Gomez volgt op het blog, dan weet je dat de dames van Bonte Raaf hun hand niet omdraaien voor de fratsen die ze bedenken. Met een heleboel leuke puzzels tot gevolg. Heb jij ze allemaal al gemaakt?