Gallos

Gallos

Gallos kunt u verdienen door te winkelen en activiteiten uit te voeren op onze website. De Gallos (punten) worden toegekend op basis van het doen van aankopen en activiteiten zoals het aanmaken van een account, het plaatsen van productreviews en het liken van producten op Facebook.

Voordelen van Gallos

Om Gallos te kunnen verdienen, dient u een account aan te maken. Reeds wanneer u een account aanmaakt op onze website verdient u uw eerste Gallos en kunt u Gallos opbouwen, die vervolgens kunnen worden ingewisseld bij een aankoop. De Gallos zijn een extra bonus om uw koopervaring in de webwinkel nog leuker te maken en een manier waarop wij onze trouwe klanten belonen.

Verdienen van Gallos
Gallos kunnen op dit moment worden verdiend met de volgende acties:

  • Het aanmaken van account. Hiervoor ontvangt u 100 Gallos.
  • Het doen van aankopen. Elke keer wanneer u een aankoop doet, kunt u Gallos verdienen op basis van het totaal bestede bedrag. Voor iedere €1.00 ontvangt u 5 Gallos.
  • Het verzenden van uitnodigingen aan vrienden. Iedere referral die een account aanmaakt naar aanleiding van een door u verzonden uitnodiging levert 25 Gallos op!
  • Voor de eerste bestelling die een referral plaatst ontvangt u maar liefst 50 Gallos.
  • Het plaatsen van productreviews. Voor ieder review dat u achterlaat en welke door ons wordt goedgekeurd ontvangt u 15 Gallos. De reviews worden door ons gemodereerd. Wanneer een review niet meer informatie bevat dan “was lekker” of “moet ik nog eens bestellen” wordt deze niet goedgekeurd en worden er vanzelfsprekend ook geen Gallos toegekend.
  • Het liken van producten op Facebook. Wanneer u bent ingelogt en een product liked op Facebook ontvangt u hiervoor 5 Gallos. U kunt zoveel producten liken als u wilt, maar er worden dagelijks voor maximaal 2 producten die geliked zijn Gallos bijgeschreven.
  • Voor uw verjaardag krijgt u 100 Gallos cadeau van ons. Deze ontvangt u vanzelfsprekend slechts 1x per jaar.

Waarde van Gallos
De waarde van Gallos wordt bepaald door een wisselkoers van beide valuta uitgegeven aan producten om punten en een wisselkoers van punten verdiend om valuta voor uitgaven voor toekomstige aankopen. Op dit moment is de waarde van 1 Gallo vastgesteld op €0,01.

Inwisselen van Gallos
U kunt de gespaarde punten verzilveren bij het afrekenen. Zodra u Gallos hebt verzameld worden deze weergegeven als betaalmethode in de shopping bag. Gallos kunnen niet worden worden verzilverd in combinatie met een coupon code.

Gallos minima en maxima
Gallos kunnen worden afgetopt op een minimale waarde die nodig is om ze te kunnen inwisselen. Dit houdt in dat Gallos pas verzilverd kunnen worden wanneer een minimale hoeveelheid is verdiend.

Daarnaast kan ook een maximaal aantal te verdienen Gallos worden vastgesteld welke verdiend kunnen worden. Dit houdt in dat wanneer het maximum aantal te verdienen Gallos is behaald u de opgebouwde Gallos eerst moet inwisselen voordat u de mogelijkheid hebt weer Gallos te verdienen.

Op dit moment is er geen minimum of maximum verbonden aan het aantal Gallos dat u moet verdienen om te kunnen besteden. Per bestelling geldt wel een maximum van het aantal Gallos wat kan worden worden verzilverd. U kunt tot maximaal 10% van de waarde van uw totale bestelling met Gallos betalen. Dit is zonder de verzendkosten.

Het beheren van Gallos
U hebt de mogelijkheid om uw Gallos te bekijken en te beheren via uw account. Via uw account kunt u onder andere uw totaal aantal Gallos en de cumulatieve geschiedenis van de Gallos zien. Ook is in uw account een overzicht te vinden van uw referrals en de Gallos die zij voor u hebben gegenereerd.

Vervallen Gallos
Gallos zijn niet oneindig geldig. Verdiende Gallos dienen binnen 365 dagen na het verkrijgen te worden verzilverd. Na 365 dagen komen de Gallos die langer geleden zijn verdiend automatisch te vervallen.

Opmerking: U kunt zich aanmelden om e-mailberichten ontvangen elke keer dat uw AURYN-saldo verandert, evenals verval-notificaties.

Fraude
Indien wij reden hebben aan te nemen dat Gallos op een oneigenlijke manier zijn verzameld, bijvoorbeeld door geboortedata te muteren of door zelf meerdere (email)adressen te gebruiken als referral op diverse accounts, zullen bestaande tegoeden worden afgeschreven.

Mocht u naar aanleiding van voorgaande informatie opmerkingen of aanvullende vragen hebben helpen we u graag verder. Op de homepage vindt u alle informatie om ons op de door u gewenste wijze te contacteren.

X