Gallos – Het spaarsysteem op SaboresDePortugal.nl

Door Gallos te verzamelen kun je sparen voor korting op je bestelling(en). Shoppen en tegelijk punten sparen is nog nooit zo leuk geweest! Deze spaarpunten kun je niet alleen verdienen door te winkelen. Er zijn nog heel veel andere manieren om te sparen en zo korting te verdienen.

Chico & Gomez Approved Keurmerk | SaboresDePortugal.nl

Verdienen van Gallos

Je bent vast nieuwsgierig op welke manieren je allemaal kunt sparen. We verklappen een aantal manieren:

  • Voor het aanmaken van een account ontvang je 100 Gallos.
  • Iedere keer dat je bij ons shopt ontvang je 5 Gallos voor iedere bestede €1.-.
  • Voor iedere vriend die je uitnodigt, die ook een account aanmaakt ontvang je 25 Gallos.
  • Plaatst jouw vriend ook een bestelling, dan ontvang je daar bovenop maar liefst 50 Gallos.

Geen zin om te shoppen, maar je wilt wel verder sparen? Ook dat kan!

  • Heb je al een account en heb je al eens een bestelling geplaatst? Laat een productreview achter. Zodra wij je review goedkeuren, krijg je 15 Gallos.
  • Like en deel onze producten op Facebook of Twitter en verdien 5 Gallos. Gebruik hiervoor de knoppen bij de producten en je gespaarde punten worden direct bijgeschreven. (Let op: Maximaal twee producten per kanaal per dag!)
  • Als je jarig bent, dan krijg je cadeautjes. Vul je geboortedatum in wanneer je je account aanmaakt en op je verjaardag feliciteren wij je met 100 Gallos!

Natuurlijk kun je op nog meer manieren sparen. Zo kun je ons bijvoorbeeld gaan volgen op Instagram en reacties achterlaten op onze blogs. Maar we verklappen niet alles. Bij ons winkelen is een beetje hetzelfde als op vakantie gaan. Terwijl je ronddwaalt en lekker geniet van alles wat je tegenkomt wordt je steeds opnieuw verrast.

Maak een account aan | SaboresDePortugal.nl

De kleine lettertjes

Je spaarpunten zijn niet oneindig geldig. Verdiende Gallos dienen binnen 365 dagen na het verkrijgen te worden verzilverd. Na 365 dagen komen alle spaarpunten die langer geleden zijn verdiend automatisch te vervallen.

Opmerking: Je kunt je aanmelden om e-mailberichten te ontvangen elke keer dat je Gallo-saldo verandert, evenals verval-notificaties. Of je logt geregeld in om zelf even te kijken. Dan kun je meteen wat van de andere acties uitvoeren om extra Gallos te verdienen 😉

Als wij reden hebben aan te nemen dat je op een oneerlijke manier je Gallos hebt verzameld, bijvoorbeeld door geboortedata te muteren of door zelf meerdere (email)adressen te gebruiken als referral op diverse accounts, dan zullen bestaande tegoeden worden afgeschreven.

Nutteloze extra informatie

Gallos betekent “hanen”. Wij hebben onze spaarpunten niet alleen maar zo genoemd omdat Chico en Gomez op hun strepen zijn gaan staan. De haan is voor Portugal, wat de leeuw is voor Nederland. En er zit een heel verhaal achter. Benieuwd wat dat verhaal is? Lees dan de legende van de haan van Barcelos op ons blog.