Bom Petisco – Atúm em Óleo Vegetal

Bom Petisco – Atúm em Óleo Vegetal

Merk:

Met Bom Petisco – Atúm em Óleo Vegetal maak je zonder moeite de lekkerste hapjes en gerechten. Zorg ervoor dat je altijd enkele blikjes in huis hebt. Als éénmaal ontdekt hoe gemakkelijk het is om creatief te zijn met dit lekkers ga je vaker experimenteren in de keuken!

TalkNomzToMe | SaboresDePortugal.nlBij Talk Nomz To Me vind je een recept voor een salada com feijão frade e atum. Een recept waarvoor deze tonijn in plantaardige olie voor gebruikt wordt. Daarnaast verdwijnen er zwarte ogen bonen, oftewel fejão frade in deze salade. Dus hup, hup! Tijd om te bestellen zodat je de keuken in kunt verdwijnen om jezelf te verwennen met deze overheerlijke Portugese salade.

 2,99

20 op voorraad

Bom Petisco – Atúm em Óleo Vegetal

Bom Petisco is één van de merken van conservenproducent Cofaco en bevindt zich al sinds 1919 in het portfolio. Cofaco is één van de grootste conservenproducenten in Portugal en bestaat door diverse fusies dus ook al meer dan 100 jaar. De Bom Petisco – Atúm em Óleo Vegetal is, net als alle producten van de Bom Petisco merklijn, speciaal voor de Portugese markt gecreëerd.

Bom Petisco als merk

Sinds 1919 is Bom Petisco het export paradeplaatje van Cofaco om er zo voor te zorgen dat de beste Portugese conserven ook internationaal bekend werden. Inmiddels zijn de conserven van Bom Petisco in meer dan 30 landen te verkrijgen. Missie geslaagd voor Cofaco dus! Ze mogen het Dolphin safe en Friend of the Sea certificaat voeren omdat ze hun steentje bijdragen aan een verantwoorde visvangst. Daarom smaakt hun vis extra lekker!

Algarve als basis

Cofaco zoals het nu bekend is, is ontstaan in 1961 als resultaat van een fusie van twee grote conservenproducenten uit de Algarve. In die tijd waren ze gevestigd in Vila Real de Santo António. Oorspronkelijk waren ze voornamelijk gericht op het vangen en verpakken van tonijn. De Industriële revolutie en de twee wereldoorlogen hebben hun definitieve stempel gedrukt op de visserij en de visconserven. De vraag naar visconserven bleef stijgen, waardoor de afzetmarkt voor de export steeds groter werd. In eerst instantie werden de conserven voornamelijk geëxporteerd naar Spanje en Italie. Inmiddels is Bom Petisco wereldwijd te verkrijgen, van Zuid-Amerika tot aan het Aziatisch continent.

Leuk om te weten

In 1962 is Cofaco verhuisd naar de Azoren. De migratieroute van de tonijn veranderde en als je de beste producten wilt leveren, dan moet je bij de bron verwerken. De vis wordt gevangen met eigen vloot, verwerkt in eigen fabrieken en gedistribueerd zonder tussenkomst van derde partijen. De beste kwaliteitsbewaking is het hele proces in eigen hand houden. Daarom smaakt jouw Bom Petisco – Atúm em Óleo Vegetal zo goed! De diverse merken die Cofaco voert, zijn in totaal goed voor een jaarlijkse productie van een slordige 50 miljoen conserven. Je zou denken dat dit alleen te bewerkstelligen is als alles machinaal verwerkt wordt. Niets is minder waar. Circa 100 medewerkers bewerken de vis volgens eeuwenoude traditie voordat ze worden ingeblikt. Deze kennis en expertise is van generatie op generatie doorgegeven en waarborgt de kwaliteit van ieder soort conserve dat de fabriek van Cofaco mag verlaten. Klik hier voor een overzicht van alle producten van Bom Petisco.    

Extra informatie

Gewicht 0,17 kg
Merk

Bom Petisco

Materiaal

Blik

Soort vis

Tonijn

Geen gegevens gevonden!

Bom Petisco – Atúm em Óleo Vegetal delen

Deel snel Bom Petisco – Atúm em Óleo Vegetal via de diverse sociale media, of als berichtje.

Link gekopieerd!

Filteren

Categorie
Categorie
Prijs - slider
Prijs - inputs
Wijnregio
Merk
Gewicht - slider
Gewicht - inputs
KG
KG
Sluiting
Materiaal
Soort Azijn
Soort Vis
Type wijn
Wijn Spijs combinatie
Wijnhuis