Bacalhau Postas | Zij stukken | 1KG

Bacalhau Postas | Zij stukken | 1KG

Merk:

Bacalhau of gezouten kabeljauw wordt ook wel Klipvis of Bacalao genoemd. Portugezen zijn zo gek hierop dat er zelfs een kookboek bestaat met duizend recepten om deze gezouten bacalhau te bereiden. De twee meest gegeten recepten zijnย Bacalhau รก Brรกsย enย Pasteis de Bacalhau.

Heb je genoten op vakantie van deze Portugese lekkernij en wil je deze gezouten bacalhau gerechten eens zelf thuis bereiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Na ontvangst bewaar je de bacalhau in de koelkast. Invriezen raden wij af omdat dan de structuur van de bacalhau wordt aangetast.

Gezouten bacalhau is in Nederland onder de naam bakkeljauw, bacalhau, bacalao, morue of gewoon zoutevis te koop. De stukken hebben gemiddeld 16 uur weektijd nodig. Hoeveel tijd precies is natuurlijk afhankelijk van de dikte van de vis. Leg hiervoor de bacalhau in water en ververs deze om de 3 uur zodat je de vis ook goed ontzout.

 

Gedroogde en gezouten bacalhau (gadus morhua)

Koel bewaren + 2 / + 5หšc

 

Ingredienten: Bacalhau, zout

Bewerking: Gezouten en gedroogd

VIS Allergeen : VIS

Voedingwaarden per 100 g:

Energie kcal / kJ 121 kcal = 508kJ
Totale vetgehalte: 0,5 g
Koolhydraten: 0g
Verzadigde vetten: 0g
Eiwit: 29 g
Trans-vet: 0g
Voedingsvezels: 0g
Natrium: 7350mg

 24,95

2 op voorraad

Bacalhau Postas | Zij en Staart Stukken | 1KG zijn de gezouten stukken Klipvis waar alle Portugezen zo gek op zijn! In samenwerking met Salinto bieden wij hier deze topkwaliteit bacalhau postas aan.

Extra informatie

Gewicht 1,1 kg
Geen gegevens gevonden!

Bacalhau Postas | Zij stukken | 1KG delen

Deel snel Bacalhau Postas | Zij stukken | 1KG via de diverse sociale media, of als berichtje.

Link gekopieerd!

Filteren

Categorie
Categorie
Prijs - slider
Prijs - inputs
โ‚ฌ
โ‚ฌ
Wijnregio
Merk
Gewicht - slider
Gewicht - inputs
KG
KG
Sluiting
Materiaal
Soort Azijn
Soort Vis
Type wijn
Wijn Spijs combinatie
Wijnhuis