Toont alle 10 resultaten

Licor 35 - Creme Pastel de Nata | SaboresDePortugal.nl

Licor 35 – Creme Pastel de Nata

Ontdek Licor 35, in het Portugees uitgesproken als “Licor Trinta e Cinco”, een overheerlijke en vooral betoverende likeur die de essentie van Portugal in elke druppel vastlegt. Een bezoek aan een wijnbeurs in Düsseldorf, Duitsland, en een gesprek met een lokale likeurproducent over Portugese pastel de nata, wakkerden een idee aan: waarom deze twee elementen niet combineren? En zo werd Licor 35 geboren. Een drankje dat een van de beroemdste desserts van Portugal eert, de pastel de nata.

Pastel de Nata Likeur

Ben je klaar om één van de meest iconische Portugese lekkernijen te ervaren, maar dan in vloeibare vorm? Presenteer je smaakpapillen dan de Pastel de Nata likeur van Licor 35. Deze verrukkelijke drank is het resultaat van een slimme samensmelting van de geliefde Pastel de Nata en een verfijnde likeur. Het brengt de romige vanillesmaak en de subtiele toets van kaneel naar een nieuw niveau van smaakbeleving. Iedere slok proeft alsof je je tanden zet in een pastel de nata.

Licor Trinta e Cinco

Waarom Licor 35, waarom specifiek het nummer vijfendertig? De eerste testronde bij het creëren van deze pastel de nata likeur omvatte 21 proefmonsters. De monsters die het meest in de smaak vielen waren de nummers 3 en 5. In omgekeerde volgorde zijn die cijfers de leeftijd van een van de oprichters van het merk. Daarnaast heeft de rekensom 3+5=8 het cijfer dat symbool staat voor oneindigheid als resultaat en ook dát is wat het merk Licor 35 voor ogen heeft; Ze zijn hier om te blijven!

Het geheime recept voor Pastéis de nata

Volgens de geschiedenis werden de eerste Pastéis de Nata door de Portugezen geproefd in 1837 toen de geestelijken van het Jerónimos-klooster deze delicatesse begonnen te verhandelen, die werd gemaakt door middel van “geheim recept”. In 2016 is er een nieuwe pagina in de geschiedenis van de Portugese Pastéis de Nata “geheime recepten”: Licor 35, de romige en heerlijke Pastel de Nata Cream. Voor degenen die een speciaal tintje willen geven aan een cocktail, willen genieten van een uitstekend digestief of zelfs bij een kopje koffie. Puur of on the rocks met kaneel, Licor 35 is altijd een genot voor je zintuigen.

Chocolade en Hazelnoot Likeur

Voor de avontuurlijke fijnproevers heeft Licor 35 nog een traktatie in petto: de Chocolade en Hazelnoot likeur. Dit is de perfecte balans tussen romige chocolade en knapperige hazelnoten. Bij elke slok dansen de smaken in perfecte balans door je mond, zoals bij al het lekkerst uit de Portugese keuken het geval is.

Special Edition Flessen

Voor de sportfans en voetbalenthousiastelingen heeft Licor 35 een speciale verrassing. Ontdek hun exclusieve Special Edition flessen, versierd met de kleuren en symbolen van populaire voetbalclubs zoals Benfica, Sporting en F.C. Porto. Deze flessen vieren niet alleen de sportieve geest, maar ook de trots van Portugal.

Giftpacks vol Portugese Warmte: Glazen en Keramische Kommetjes

Wil je iemand verrassen met Licor 35 pastel de nata likeur en wil je het helemaal af maken? De giftpacks van Licor 35 zijn dan de perfecte keuze. Deze sets omvatten niet alleen hun heerlijke likeuren, maar ook mooie glazen of zelfs keramische kommetjes in de vorm van een Pastel de Nata zodat helemaal in stijl kan worden genoten van Licor 35. Een gedenkwaardig en smaakvol geschenk dat vaak zijn weg terug naar tafel zal vinden als tastbare herinnering aan leuke en mooie momenten.

Licor 35 – Trinta e Cinco online bestellen

Bij Licor 35 willen ze je betoveren met de authentieke smaak van Portugal. Ontdek de veelzijdige en smaakvolle collectie en breng de heerlijkheid van Portugal in je dagelijkse leven. Bestel nu en laat de smaken van Licor 35 je zintuigen en hart veroveren, terwijl je een stukje Portugal thuis beleeft – één heerlijke slok per keer.