Affiliate programma | SaboresDePortugal.nl

Word Partner van Sabores de Portugal

Ben je een liefhebber van Portugese lekkernijen? Geniet je graag van een goed glas wijn met lekkere hapjes? Brengt de smaak van de mediterrane keuken een gevoel van saudades met zich mee? Wil je de smaken van Portugal met anderen delen en tegelijkertijd geld verdienen? Dat kan!

Bij Sabores de Portugal verwelkomen we iedereen met een passie voor Portugal om deel te nemen aan ons affiliate programma en te zorgen voor nóg meer Portugal in Nederland (en de rest van Europa ;).

Waarom Partner Worden?

  • Passie voor Portugese Gastronomie: Als je houd van de eerlijke, rijke smaken en traditionele gerechten van Portugal, is dit een geweldige kans om anderen mee te laten genieten van al het lekkers dat Portugal heeft te bieden.
  • Verdien Geld: Door een partner van Sabores de Portugal te worden, kun je geld verdienen elke keer dat je onze producten promoot en klanten doorverwijst naar onze website die een aankoop doen.
  • Ondersteuning en Materiaal: We bieden onze partners marketingmateriaal, trackingtools en ondersteuning om je te helpen succesvol te zijn in het promoten van onze producten.

Hoe werkt het Affiliate programma?

  1. Aanmelden: Registreer je eenvoudig als partner op onze website.
  2. Unieke Partnerlink: Na registratie krijg je toegang tot een unieke partnerlink die je kunt delen met je publiek.
  3. Promotie: Deel je link op je website, blog, sociale media of via e-mail. Gebruik onze marketingmaterialen om je publiek te bereiken.
  4. Verdien Geld: Telkens wanneer iemand via jouw partnerlink een aankoop doet op onze website, verdien je een commissie.
  5. Uitbetalingen: Ontvang je commissies op regelmatige basis.

Meld Je Nu Aan!

Ben je klaar om je liefde voor Portugese gastronomie om te zetten in een kans om geld te verdienen? Meld je vandaag nog aan als partner van Sabores de Portugal en begin met het delen van de heerlijke smaken van Portugal met de wereld.

Let op: Ons affiliate programma is onderhevig aan bepaalde voorwaarden en richtlijnen. Zorg ervoor dat je onze algemene voorwaarden leest voordat je je aanmeldt.

Registreer partner-account

Log in op je account

Wachtwoord vergeten?

Heb je al een account, ga dan snel naar de affiliate login pagina!