Een stukje Portugal in Kortgene bij Grandcafé De Paardekreek

Er werd al eerder over gefantaseerd en er stond sinds vorig seizoen al een cataplana gerecht op de kaart. De reacties waren zonder uitzondering enthousiast en positief, dus daar moest mee aan de slag gegaan worden. Het resultaat kun je nu een volle maand van genieten. Deze augustusmaand worden de smaakpapillen van fijnproevers verwend met een bijzondere samenwerking tussen Grandcafé de Paardekreek in Kortgene en Sabores de Portugal. Gedurende de hele maand kunnen gasten genieten van een exclusief Portugees driegangen keuzemenu in Grand Café de Paardekreek, speciaal samengesteld door de chefs van beide gelegenheden.

Een stukje Portugal in Kortgene bij Grandcafé De Paardekreek | SaboresDePortugal.nl

Exclusieve Portugese wijnen

Het keuzemenu wordt begeleid door een selectie van exclusieve Portugese wijnen, geïmporteerd door Sabores de Portugal en exclusief beschikbaar bij Grandcafé De Paardekreek gedurende deze samenwerking. De wijnen komen uit de prestigieuze Douro-regio en zijn afkomstig van het wijnhuis Quinta do Judeu. Bij dit wijnhuis wordt de traditionele techniek van druiven trappen gecombineerd met de nieuwste technologieën, wat resulteert in wijnen van zeer hoge kwaliteit. De medewerkers vertellen graag meer over deze bijzondere wijnen aan tafel.

Speciale Portugese avond op 14 augustus

Een bijzonder hoogtepunt van deze samenwerking is de Portugese avond op woensdag 14 augustus. Naast het driegangen keuzemenu dat geserveerd wordt op het sfeervolle haventerras, kunnen gasten genieten van livemuziek van de band Broazinha. Deze avond biedt de mogelijkheid om te genieten van Portugese fado en om een dansje te wagen op de klanken van wereldmuziek uit Kaapverdië, Brazilië en Angola. Speciaal voor deze avond staan er ook petiscos (kleine Portugese hapjes) op de kaart. De avond begint om 18.00 uur en eindigt om 23.00 uur, en belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol muziek, dans en heerlijke smaken uit Portugal.

Een stukje Portugal in Kortgene bij Grandcafé De Paardekreek | SaboresDePortugal.nl

Over Grandcafé de Paardekreek

Gelegen aan het Veerse Meer en naast Camping- en villapark de Paardekreek in Kortgene tref je op een schitterende en unieke locatie Grandcafé de Paardekreek. Grandcafé de Paardekreek biedt een unieke culinaire beleving. Vanaf het sfeervolle en eigentijdse restaurant, de serre en de terrassen kijk je uit over het water waar altijd wat te beleven valt. Naast hippe drankjes, vernieuwde cocktails, smoothies en een ruim assortiment bieren en fijne wijnen, serveren ze er lunch, diner en lekkere hapjes. In de keuken werken ze met verse producten van veelal lokale leveranciers, waarbij PUUR koken hoog in het vaandel staat.

Over Sabores de Portugal

Sabores de Portugal is dé specialist in Portugese delicatessen in Nederland en daarbuiten, zowel online als in hun stenen winkel in Goes, die medio juni 2024 werd geopend. Sinds 2018 is Sabores de Portugal het lekkerste stukje Portugal in Nederland, met Sergio, een chef met Portugese roots die de authenticiteit van de Portugese keuken waarborgt en samen met zijn vrouw Linda de smaken van Portugal bereikbaar maakt voor iedereen met saudades.

Een stukje Portugal in Kortgene bij Grandcafé De Paardekreek | SaboresDePortugal.nl

Reserveer nu

Bezoekers kunnen een tafel reserveren bij Grand Café de Paardekreek. Neem contact op met Joa, Quinty of één van de andere gastheren of gastvrouwen van Grandcafé De Paardekreek via telefoonnummer 0113-306413.

Bezoek je onze winkel in Goes en geeft dat de doorslag om een tafel te reserveren om heerlijk Portugees te genieten? Ook dan kunnen we ter plekke je reservering aannemen.

Wees er snel bij, want dit unieke culinaire aanbod is slechts tijdelijk beschikbaar en vol = vol.

Até breve!