Kook modus Dit zorgt ervoor dat je scherm zichzelf niet uitschakelt tijdens het koken.
Instructies
Snijdt de sinasappel en limoen in dunne plakjes
Snijdt de nectarines en meloen in kleine stukjes
Vul de sangria kan voor de helft met ijsblokjes
Doe het gesneden fruit in de sangria kan
Voeg de verse munt toe
Schenk de fles Mateus rosé over het ijs en fruit
Voeg de Shiso + Kaffir gin toe
Top af met de flesjes Pedras tangerina
Roer alles voorzichtig door met een lange lepel
Serveer de sangria in grote glazen met extra ijs, fruit en een takje munt als garnering.
Video
Notities
Laat de sangria heel even staan voordat je hem serveert zodat de smaken kunnen mengen
Varieer gerust met fruit. Heb je wel perzik, maar geen nectarine, geen probleem. Liever citroen als limoen, lekker doen. Het is jouw recept en jouw mini-feestje, dus maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk en zorg dat alles naar jouw smaak is.
Serveer de sangria bij een uitgebreide selectie petiscos en varieer ook daarmee naar hartelust. Voor een feestje is het heerlijk borrelen op deze manier en ook als verwenmomentje mag niet koken best betekenen dat je dubbel geniet!
Voedingswaarden
Nutrition Facts
Portugese sangria met Shiso + Kaffir gin
Serving Size
1 drankje
Amount per Serving
Calories
147
% Daily Value*
Fat
0.2
g
0
%
Saturated Fat
0.01
g
0
%
Polyunsaturated Fat
0.03
g
Monounsaturated Fat
0.01
g
Sodium
23
mg
1
%
Potassium
217
mg
6
%
Carbohydrates
20
g
7
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
17
g
19
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
143
IU
3
%
Vitamin C
16
mg
19
%
Calcium
18
mg
2
%
Iron
0.5
mg
3
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
De getoonde waarden zijn een gemiddelde, gebaseerd op een geautomatiseerde, online voedingscalculator. De waarden geven een goede indicatie, maar zijn op geen enkele wijze 100% accuraat en zijn nooit prevalent over of vervanging voor het advies van een voedingsdeskundige.
Heb je dit recept gemaakt?Deel het op social media met #portugeserecepten en tag ons om te laten zien hoe jij Portugal op tafel hebt gezet!