Kook modus Dit zorgt ervoor dat je scherm zichzelf niet uitschakelt tijdens het koken.
Instructies
Snijdt de kontjes van de pepers.
Snijdt de pepers in grove stukken.
Maak de knoflooktenen schoon.
Doe de alle ingredienten samen in de blender.
Draai het geheel tot een gladde massa.
Notities
In plaats van verse knoflook, kun je natuurlijk ook massa de alho gebruiken.
Gek op knoflook? Voeg dan gewoon wat meer toe.
Houd je van een frisse smaak in combinatie met pittig, voeg dan wat limoensap en -rasp toe.
Wil je een meer broodspread-achtige smaak en textuur, pureer dan één of twee paprika's mee.
Natuurlijk zijn er nog veel meer variaties te bedenken. Duik gewoon lekker de keuken in en wees niet bang om te experimenteren!
Voedingswaarden
Nutrition Facts
Molho de piri piri
Serving Size
175 mililiter
Amount per Serving
Calories
3
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
1
g
6
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
1
g
Sodium
2
mg
0
%
Potassium
2
mg
0
%
Carbohydrates
1
g
0
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
7
IU
0
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
1
mg
0
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
De getoonde waarden zijn een gemiddelde, gebaseerd op een geautomatiseerde, online voedingscalculator. De waarden geven een goede indicatie, maar zijn op geen enkele wijze 100% accuraat en zijn nooit prevalent over of vervanging voor het advies van een voedingsdeskundige.
Heb je dit recept gemaakt?Deel het op social media met #portugeserecepten en tag ons om te laten zien hoe jij Portugal op tafel hebt gezet!