Molho de piri piri
Huisgemaakte oempf voor bij iedere maaltijd! In een mooi potje of flesje is dit ook een heel leuk cadeautje om weg te geven.
Voorbereidingstijd 0 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Bijgerecht, Saus
Keuken Portugese keuken
Porties 350 mililiter
calorieën 3 kcal
Zorg dat je scherm open blijft staan tijdens het koken.
- In plaats van verse knoflook, kun je natuurlijk ook massa de alho gebruiken.
- Gek op knoflook? Voeg dan gewoon wat meer toe.
- Houd je van een frisse smaak in combinatie met pittig, voeg dan wat limoensap en -rasp toe.
- Wil je een meer broodspread-achtige smaak en textuur, pureer dan één of twee paprika's mee.
Natuurlijk zijn er nog veel meer variaties te bedenken. Duik gewoon lekker de keuken in en wees niet bang om te experimenteren!
Serving: 175mililiterCalories: 3kcalCarbohydrates: 1gProtein: 1gFat: 1gSaturated Fat: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gSodium: 2mgPotassium: 2mgFiber: 1gSugar: 1gVitamin A: 7IUVitamin C: 1mgCalcium: 1mgIron: 1mg
Trefwoord Hete peper, Knoflook, Peper, Piri piri