Kook modus Dit zorgt ervoor dat je scherm zichzelf niet uitschakelt tijdens het koken.
Instructies
Snijd de varkenshaas in blokjes
Snijd het pepertje fijn
In een mengschaal maak je alvast de marinade met een beetje olijfolie, de massa de alho, het fijngesneden pepertje, zout, peper, laurierblad en het bier
Voeg de blokjes varkenshaas toe in de mengschaal en meng alles goed door elkaar
Zet je pan op een middel hoog vuur en laat je boter en olie mengsel goed warm worden
Bak de varkenshaas blokjes goud bruin
Voeg de mosterd toe en roer dit goed door
Blus af met het marinade vocht
Laat het vocht reduceren
Serveer direct uit de pan en garneer af met de pickles en de olijven
Notities
Geen fan van varkensvlees? Geen probleem! Vervang de varkenshaas door biefstuk en je bent klaar om te gaan.
Voedingswaarden
Nutrition Facts
Pica pau à Portuguesa
Serving Size
1 persoon
Amount per Serving
Calories
180
% Daily Value*
Fat
10
g
15
%
Saturated Fat
5
g
31
%
Trans Fat
0.3
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
3
g
Cholesterol
72
mg
24
%
Sodium
105
mg
5
%
Potassium
367
mg
10
%
Carbohydrates
2
g
1
%
Fiber
0.3
g
1
%
Sugar
0.4
g
0
%
Protein
18
g
36
%
Vitamin A
313
IU
6
%
Vitamin C
11
mg
13
%
Calcium
15
mg
2
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
De getoonde waarden zijn een gemiddelde, gebaseerd op een geautomatiseerde, online voedingscalculator. De waarden geven een goede indicatie, maar zijn op geen enkele wijze 100% accuraat en zijn nooit prevalent over of vervanging voor het advies van een voedingsdeskundige.
Heb je dit recept gemaakt?Deel het op social media met #portugeserecepten en tag ons om te laten zien hoe jij Portugal op tafel hebt gezet!