Kook modus Dit zorgt ervoor dat je scherm zichzelf niet uitschakelt tijdens het koken.
Instructies
Zorg dat de boter op kamertemperatuur is.
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine met snijbladen en meng alles dooreen.
Notities
Als het van jou wat pittiger mag, kun je meer rawit of chilivlokken toevoegen.
De hoeveelheid zout die je toevoegt kun je naar smaak aanpassen.
Natuurlijk kun je de hoeveelheid knoflook ook naar smaak aanpassen ;)
Voedingswaarden
Nutrition Facts
Portugese kruidenboter
Serving Size
1 schaaltje
Amount per Serving
Calories
1810
% Daily Value*
Fat
203
g
312
%
Saturated Fat
128
g
800
%
Trans Fat
8
g
Polyunsaturated Fat
8
g
Monounsaturated Fat
53
g
Cholesterol
538
mg
179
%
Sodium
2220
mg
97
%
Potassium
272
mg
8
%
Carbohydrates
4
g
1
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
8867
IU
177
%
Vitamin C
12
mg
15
%
Calcium
93
mg
9
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
De getoonde waarden zijn een gemiddelde, gebaseerd op een geautomatiseerde, online voedingscalculator. De waarden geven een goede indicatie, maar zijn op geen enkele wijze 100% accuraat en zijn nooit prevalent over of vervanging voor het advies van een voedingsdeskundige.
Heb je dit recept gemaakt?Deel het op social media met #portugeserecepten en tag ons om te laten zien hoe jij Portugal op tafel hebt gezet!