Professionals

Wat doe je wanneer je boven het maaiveld uit wilt steken met bijzondere producten waarmee je je gast steeds opnieuw kunt verrassen? Wij maken het graag gemakkelijk.

Restaurant eigenaars, foodtruck tijgers, bar kanjers, professionele smulpapen en alle andere mensen die op professionele wijze zijn verbonden aan de horeca, maken vaak graag gebruik van de producten die wij in het assortiment hebben. Ook voor de (aankomende) professional die graag met onze producten werkt, maar niet direct in een volledig assortiment kan investeren maken we het graag interessant.

Wanneer u een account aanmaakt en een branchegerelateerde inschrijving van de Kamer van Koophandel toemailen bieden wij u graag een standaardkorting van 10% op ons volledige assortiment bij reguliere bestellingen. Wilt u grote(re) volumes afnemen die ook ons standaard voorstel voor bulkbestellingen overschrijden, neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat.

We ontvangen uw gegevens graag per mail via loja@saboresdeportugal.nl

Mocht u naar aanleiding van voorgaande informatie opmerkingen of aanvullende vragen hebben helpen we u graag verder. Op de homepage vindt u alle informatie om ons op de door u gewenste wijze te contacteren.