Over Sabores de Portugal

All you need is good food and good company. Het is de tagline van ons blog EN het is hoe wij eten zien. Eten maakt je blij, geeft troost, brengt herinneringen terug en kan ervoor zorgen dat je je thuis voelt. Zelfs als je ver van huis bent!

Sabores de Portugal richt zich sinds 2018 op het bieden van een unieke selectie Portugese producten aan een zeer diverse clientèle. Hierdoor hebben we in korte tijd een grote klantenkring in het binnen- en buitenland kunnen opbouwen die zich nog iedere dag verder uitbreidt. Vaak zijn het onze klanten die ons wijzen op producten die we nog niet voeren met de vraag of wij deze producten ook kunnen leveren. Dit omdat ze tevreden zijn over de persoonlijke sfeer en service die wij leveren. Dit compliment proberen wij iedere dag opnieuw weer te verdienen door ons uiterste best te doen voor onze klanten.

Wij zijn van mening dat iedereen zichzelf moet kunnen verwennen met heerlijke smaken. En wat de één heerlijk vind is waar de ander van gruwelt. Dat is wat eten zo leuk maakt. Het geeft direct gespreksstof en zorgt voor gezelligheid aan tafel. Zoals het thuis is. Daarom proberen wij met onze producten te zorgen dat niemand “thuis” nog hoeft te missen. Daarnaast zijn wij ook iedere dag weer druk in de weer om, op basis van de verzoeken van onze klanten en wat we zelf lekker vinden, nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen zodat nog meer mensen gezellig met ons kunnen meetafelen.

Biedt u als bedrijf een product aan wat u in het assortiment van Sabores de Portugal vindt passen kijken we graag naar wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar via loja@saboresdeportugal.nl