Hoe lang moet u geduld hebben

Wanneer u een bestelling plaats wilt u de door u bestelde spullen natuurlijk ook zo snel mogelijk ontvangen. Dat snappen wij heel goed en daarom doen we ons best ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk de deur uit gaat.

In de regel wordt uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling verwerkt en aangeboden voor verzending volgens de door u gekozen verzendwijze. Wanneer u in de avonduren of in het weekend besteld kan het één tot twee werkdagen langer duren voor we uw bestelling kunnen verwerken en verzenden.

Bestellingen kunnen snel door ons worden verwerkt omdat we onze producten uit voorraad kunnen leveren. Mochten wij een product onverhoopt niet op voorraad hebben of mocht uw bestelling om een andere reden een vertraging van meer dan vijf werkdagen oplopen zullen wij u hier direct van op de hoogte brengen.

In drukke periodes zoals de periode rond Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en de Kerstdagen kan de verwerkingstijd van uw bestelling iets oplopen. Wanneer een onvermijdelijke vertraging in de bezorging van bestellingen reeds op voorhand bekend is, bijvoorbeeld door extreme weersomstandigheden of Nationale feestdagen, zullen wij dit bekend maken middels de waarschuwingsbanner bovenaan iedere pagina in onze webwinkel.

Op het moment dat wij uw bestelling overdragen aan de verzender hebben wij géén invloed op de snelheid van bezorgen.

Voor de verzending van bestellingen boven de €100 binnen Nederland berekent Sabors de Portugal géén verzendkosten.