Wij maken er een feestje van

Het is altijd leuk om iemand te verrassen met een cadeau. Soms heb je niet de tijd om zelf de stad in te gaan en dan is het gemakkelijk als je gewoon online kunt bestellen. Een cadeauverpakking, een persoonlijke boodschap, een extra kaartje, wij kunnen het allemaal voor je verzorgen. 

Cadeauverpakking

Voor de prijs van €0.99 cent per product kunnen we uw aankoop van een cadeauverpakking voorzien. Tijdens het bestellen kunt u bij ieder product afzonderlijk aangeven of het van een cadeauverpakking moet worden voorzien.

Hoe wordt het cadeau verpakt?

De wijze van verpakken is onder andere afhankelijk van het bestelde product en de tijd van het jaar, maar wij zorgen ervoor dat het altijd een feestje is om het cadeau uit te pakken.

Ik heb speciale wensen

Natuurlijk vinden we het leuk om creatief te zijn met het inpakken, maar wanneer u specifieke wensen hebt horen we het graag. Nieuwe ideeën, een originele manier van verpakken, we luisteren graag naar een nieuwe creatieve insteek of denken met u mee.

Mijn bestelling bevat cadeaus voor verschillende mensen

Wanneer er meerdere cadeaus moeten worden ingepakt voor verschillende mensen is het voor ons een kleine moeite de cadeaus te voorzien van een label of naamsticker. In het opmerkingenveld kan worden aangegeven welk(e) cadeau(s) voor wie is/zijn en wij zorgen voor een juiste naamsvermelding op de verpakking.

Mijn cadeau heeft een boodschap

Wilt u nog een kaartje met een boodschap aan de bestelling toevoegen? Geef bij het afronden van uw bestelling de boodschap door in het opmerkingenveld en wij zullen deze bij het cadeau voegen.

Wat doen jullie met de factuur?

Indien u een afwijkend afleveradres voor de cadeaus opgeeft zenden wij als vanzelfsprekend het factuur niet mee met de bestelling, maar wordt deze separaat naar het opgegeven factuuradres verzonden.

Mocht u naar aanleiding van voorgaande informatie opmerkingen of aanvullende vragen hebben helpen we u graag verder. Op de homepage vindt u alle informatie om ons op de door u gewenste wijze te contacteren.