Bloggers

Bloggers zijn natuurlijk ook journalisten en daarmee pers. Maar wel pers met een andere insteek waarbij de eigen ervaring en beleving van producten maatgevend is voor de artikelen die worden gepubliceerd. Superleuk, omdat dit ervoor zorgt dat de consument kan lezen hoe een product nu ècht werkt, hoe het smaakt en of het inderdaad is wat we beloven.

Bij Sabores de Portugal, en eerder in een andere webwinkel, werken we al bijna vanaf het allereerste begin samen met grote en kleine bloggers in binnen- en buitenland. Ons blog-bestand, zoals wij het noemen, is in de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid en nog dagelijks ontvangen we berichten van nieuwe bloggers die graag worden toegevoegd aan onze perslijst of ons blogbestand. Door de wildgroei van blogs hebben we wat kritischer moeten worden over de adressen die we toevoegen, maar dat betekent niet dat kleine bloggers geen kans maken. Wilt u uw gegevens laten toevoegen en zo op de hoogte blijven van nieuwe merken, producten en andere hot-items, stuur dan een email naar loja@saboresdeportugal.nl en vermeldt hierin al uw gegevens. Vergeet vooral niet om de URL van uw blog door te geven zodat we hier een kijkje kunnen nemen.

Naast de vele aanmeldingen ontvangen we ook dagelijks veel productaanvragen voor reviews en winacties. Omdat we jammer genoeg niet iedereen een mooi pakket met producten kunnen toezenden werken we wel een andere mogelijkheid om bloggers de kans te geven onbeperkt kennis te maken met onze producten.
Op termijn is iedere blogger van harte welkom om bij ons op lokatie onze producten naar hartelust te bekijken, proeven, fotograferen en uittesten. Ook het bereiden van kleine gerechten waarbij u vrij gebruik kunt maken van onze producten behoort tot de mogelijkheden. U kunt alleen langskomen, of afspreken met een groepje collega-bloggers. We hebben ruimte voldoende en good food needs good company!

Als we op voorhand weten dat we u mogen verwachten zorgen we dat de koffie en thee klaarstaan en serveren we hierbij een Portugese specialiteit. Bloggen is immers ook hard werken en dat moet dan ook in een zo prettig mogelijke omgeving plaatsvinden.