Alle mogelijkheden op een rij

Online winkelen is erg gemakkelijk en natuurlijk ook leuk. Je kunt heerlijk windowshoppen en je hoeft de deur niet meer uit om producten te kopen. Maar het is natuurlijk wel van groot belang dat de producten die je wilt bestellen snel en goed beschermd worden bezorgd en dat er zorgvuldig met je persoonlijke gegevens wordt omgegaan.

Betalingen aan Traça/Sabores de Portugal verlopen via Mollie. Mollie faciliteert betalingen in een beveiligde omgeving. We hebben ervoor gekozen om samen te werken met Mollie zodat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en een breed scala aan betaalmethodes kunnen aanbieden. Je voldoet uje betaling aan Mollie / Stg Mollie. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Voor jouw gemak hebben we onderstaand de meest voorkomende betaalmethodes uitgelicht.

iDeal

Maar liefst 85% van de mensen die online winkelen maken gebruik van iDeal als betaaloptie. Wanneer je kiest voor iDeal word je direct naar de beveiligde omgeving van je eigen bank geleid van waaruit je de betaling direct kunt voldoen zoals je dit gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct verder met het verwerken van je bestelling.

Creditcard (Achteraf betalen)

Ook de creditcard is een veelgevraagde en -gebruikte betaaloptie. Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard/VisaCard). Dit is een betaalwijze waarmee je direct kunt betalen en waarbij de creditcardmaatschappij, afhankelijk van het soort creditcard, na een week tot een maand het bedrag bij je zal incasseren. Betalen met creditcard is volledig veilig, omdat de verwerking van de betalingen is uitbesteed aan een gespecialiseerde provider. Bij iedere betaling wordt een controle uitgevoerd op mogelijke fraude zodat je met een gerust hart online kunt blijven winkelen.

Vooruitbetaling per bank

Heeft het je voorkeur om pas te betalen wanneer je jouw orderbevestiging en factuur ontvangt? Dan kun je bij ons ook middels een reguliere bankoverschrijving betalen. Wanneer je bij het afronden van je bestelling kiest voor de optie “Overboeking” ontvang je direct een email met hierin alle benodigde gegevens. Daarnaast krijg je alle gegevens te zien op je computerscherm met een link om eventueel direct door te klikken naar de beveiligde omgeving van je eigen bank om middels internetbankieren de betaling in orde te brengen.

Let op: Wanneer je kiest om middels een reguliere bankoverschrijving te betalen kan het enkele dagen duren voor we je betaling ontvangen. Omdat je bestelling pas wordt verzonden wanneer we de betaling ontvangen betekent dit dat het langer kan duren voor je jouw bestelling ontvangt. Wanneer je jouw bestelling snel wilt ontvangen kun je beter kiezen voor betaling middels iDeal.

Rembours

Helaas bieden wij niet de mogelijkheid om je bestelling onder rembours te laten verzenden.


Contante betaling/Pinnen

Op zaterdagen zijn wij geopend met onze winkel aan de Kanaalstraat 13 te Hansweert. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur kun je naar hartenlust snuffelen in ons assortiment. Buiten deze tijden is onze fysieke winkel enkel geopend op afspraak. Indien er een wijziging is in de openingstijden is dit terug te vinden op onze Facebook pagina.

Naast contante betaling is het ook mogelijk om te betalen met pin.