Betalingsmogelijkheden

Alle mogelijkheden op een rij

Online winkelen is erg gemakkelijk en natuurlijk ook leuk. U kunt heerlijk windowshoppen en u hoeft de deur niet meer uit om producten te kopen. Maar het is natuurlijk wel van groot belang dat de producten die u wilt bestellen snel en goed beschermd worden bezorgd en dat er zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens wordt omgegaan.

Betalingen aan Traça/Sabores de Portugal verlopen via Mollie. Mollie faciliteert betalingen in een beveiligde omgeving. We hebben ervoor gekozen om samen te werken met Mollie zodat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en een breed scala aan betaalmethodes kunnen aanbieden. U voldoet uw betaling aan Mollie / Stg Mollie. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Voor uw gemak hebben we onderstaand de meest voorkomende betaalmethodes uitgelicht.

iDeal

Maar liefst 85% van de mensen die online winkelen maken gebruik van iDeal als betaaloptie. Wanneer u kiest voor iDeal wordt u direct naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank geleid van waaruit u de betaling direct kunt voldoen zoals u dit gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct verder met het verwerken van uw bestelling.

Creditcard (Achteraf betalen)

Ook de creditcard is een veelgevraagde en -gebruikte betaaloptie. Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard/VisaCard). Dit is een betaalwijze waarmee u direct kunt betalen en waarbij de creditcardmaatschappij, afhankelijk van het soort creditcard, na een week tot een maand het bedrag bij u zal incasseren. Betalen met creditcard is volledig veilig, omdat de verwerking van de betalingen is uitbesteed aan een gespecialiseerde provider. Bij iedere betaling wordt een controle uitgevoerd op mogelijke fraude zodat u met een gerust hart online kunt blijven winkelen.

Vooruitbetaling per bank

Heeft het uw voorkeur om pas te betalen wanneer u uw orderbevestiging en factuur ontvangt? Dan kunt u bij ons ook middels een reguliere bankoverschrijving betalen. Wanneer u bij het afronden van uw bestelling kiest voor de optie “Overboeking” ontvangt u direct een email met hierin alle benodigde gegevens. Daarnaast krijgt u alle gegevens te zien op uw computerscherm met een link om eventueel direct door te klikken naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank om middels internetbankieren de betaling in orde te brengen.

Let op: Wanneer u kiest om middels een reguliere bankoverschrijving te betalen kan het enkele dagen duren voor we uw betaling ontvangen. Omdat uw bestelling pas wordt verzonden wanneer we uw betaling ontvangen betekent dit dat het langer kan duren voor u uw bestelling ontvangt. Wanneer u uw bestelling snel wilt ontvangen kunt u beter kiezen voor betaling middels iDeal.

Rembours

Helaas bieden wij niet de mogelijkheid om uw bestelling onder rembours te laten verzenden.


Contante betaling/Pinnen

Op zaterdagen zijn wij geopend met onze winkel aan de Lange Geer 9 te Hansweert. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunt u naar hartenlust snuffelen in ons assortiment. Buiten deze tijden is onze fysieke winkel enkel geopend op afspraak. Indien er een wijziging is in de openingstijden is dit terug te vinden op onze Facebook pagina.

Contante betaling is de enige mogelijkheid. Op dit moment kunnen wij helaas geen optie tot betaling per pin aanbieden. We doen ons best om hier verandering in te brengen en zullen het o.a. via onze nieuwsbrief bekend maken wanneer wij onze betalingsmogelijkheden uitbreiden.

X