Hoe de verwerking van uw bestelling verloopt

Omdat de wensen van onze klanten net zo divers zijn als onze klanten zelf, kan een bestelling op verschillende manieren worden geplaatst.

Bestellen met een account

U kunt ervoor kiezen om een account aan te maken voordat u uw bestelling plaatst. Op deze wijze kunt u na het plaatsen van uw bestelling het volledige verwerkingsproces van uw bestelling volgen. Zo weet u exact wanneer u uw bestelling mag verwachten. Ook kunt u met een account gebruik maken van ons spaarsysteem. Lees voor meer informatie de pagina Gallos.

Bestellen zonder account

Wanneer u geen account wenst aan te maken, is het natuurlijk ook mogelijk om een bestelling te plaatsen. U kunt uw bestelling afronden door voor deze optie te kiezen in uw winkelwagentje. U wordt automatisch doorgeleid naar een nieuw scherm waar u uw naam en adresgegevens kunt opgeven zodat uw bestelling kan worden verwerkt.

Vanzelfsprekend worden uw gegevens alleen gebruikt voor de verwerking van uw bestelling.

Nieuwsbrief

Wanneer u hebt aangegeven prijs te stellen op het ontvangen van onze nieuwsbrief ontvangt u deze ook circa 15 maal per jaar in uw digitale brievenbus. Hiermee bent u als eerste op de hoogte van nieuwe producten, acties, speciale aanbiedingen en ander interessant nieuws.
U kunt zich eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief tijdens het bestelproces. Ook kunt u gemakkelijk afmelden indien u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. U vindt in iedere nieuwsbrief een link om u af te melden.

Verder verloop

De gewenste betaalwijze kunt u selecteren op dezelfde pagina waar u uw naam en adresgegevens opgeeft. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u van ons automatisch een bestelbevestiging. Zodra wij de betaling voor uw bestelling hebben ontvangen ontvangt u ook hiervan automatisch bericht zodat u voortdurend op de hoogte bent van de verwerking van uw bestelling. Zodra u de bevestiging van ontvangst van uw betaling hebt ontvangen, dragen wij zorg voor een vlotte afhandeling en verzending van uw bestelling. Doorgaans wordt uw bestelling binnen twee werkdagen verzonden, met in drukke periodes een uitloop naar maximaal vijf werkdagen.